Nu är det dags för uppdatering känner jag!

Haha okej, nu har folk börjat klaga på mig för att jag inte uppdaterar. Har faktiskt inte haft tid om jag ska vara ärlig. Men nu har jag. För nu är jag och Marc hemma hos Emil och ser på en SUPERTRÅKIG film  som heter Rock n' rolla...booooooooring. Så jag lånar han ubersnabba internet nu istället. Lika underbart som det är att se en riktigt bra film, lika mycket tortyr är det att sen en riktigt dålig film. Sitter verkligen och r'knar sekunderna på dvd:n. När jag trodde det hade gått 2 timmar hade det i själva verket gått 41 minuter!!! Omg...



Jeje, har iaf varit upptaget med massa jobb hela tiden. Jobbat i HBG nu som sagt typ varje dag = pendling 4 timmar om dagen. Tyck synd om mig. :) Haha, tur att jag gillar mitt jobb iallafall. Trivs mycket bra faktiskt. Idag trodde jag dock att jag fick en ledig dag, men, skulle tydligen jobba i Lund, vilket jag inte alls visste med tanke på att jag inte fått något schema. Illa illa, kom 2 timmar sent... inte bra.

På tal om jobbet så ska vi göra en asrolig grej! För er som inte vet så jobbar jag som optikerassistent på Smart Eyes i Lund. Där har vi haft ett erbjudande nu ett tag om att man kan köpa 2 par glasögon och få det ena paret för halva priset. Vi tävlar då med andra Smart Eyes butiker om vem som kan sälja flest "andra-paret". Och vi vann förra månaden! Så nice! Så nu på Lördag nästa vecka så ska vi som är anstälda i Lund åka Limousine till helsingborg och äta på en skitfin restaurang som heter Gastro. Trerättersmiddag och champagne, sen är det nattklubb efter för de som vill :):) ska bli riktigt kul! Vill ni veta vad jag ska äta?? :) Här kommer min meny för kvällen!

Förrätt
  • Långtidsbakad Limousinekalv, ragu på kantareller och trumpetsvamp, kantarell och mandelpotatisskum, tryffel, söta lökar, persilja.
Huvudrätt
  • Odlad hälleflundra ”Sterling”, potatis från Larsviken, bondbönor, spritärter och schalottenlöksconfit, spenat.
Efterrätt
  • Crème Brûlée med säsongens garnityr.
MUMS!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0