Utgång till Herkules

I fredags blev det då utgång till Herkules, det var Toves födelsedag som vi skulle halvfira men hon dissade oss så vi fick gå själva :( Vi hade jättemysig förfest och hade kul trots dålig musik och dåligt folk på Herkules. Försökte även crascha Matildas hemma"fest" men vi visste inte portkoden så det gick åt helvete :P sen var jag dum mot Maria och fick jätte dåligt samvete och har fortfarande jätte dåligt samvete. Får bjuda henne nästa utgång <3 förlåt maria <3 menmen, vi hade mys ändå. Nästa fredag kör vi utgång till nation istället och förhoppningsvis henkar Tovisen också. Här kommer lite lökiga bilder till er! Puss!








Dagens bild!

Just zippin' thu the channels :)




fan

Fan...fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan........FAN! Kan man aldrig bara få vara helt lycklig? Måste man välja mellan en lycka eller en annan? Jag orkar inte, jag som precis börjat känna mig glad för första gången på flera månader. Att bryta kontakten med någon man älskar till döds, för att få det som gjort en lycklig på flera månader, eller tvärtom...hur kan man välja mellan det?..det går inte...om man kan gå av på mitten så gör jag det nu.

Första dagen

I´m hoooooooooooome! :) Det gick faktiskt riktigt bra idag måste jag säga, verkar både kul och intressant och sjukt trevliga medarbetare :)

Gud vad jag är glad just nu, går runt och ler typ konstant :)

Förlåt för den dåliga uppdateringen, blir nog bättre snart. Nu ska jag sätta mig och studa massa dipotri, bifokal, progressiv, konkav, konvex, astigmati, sfär, cyl, ax, addition-terminal, monokulärt PD, polykarbonatglas, trivex, midindex - och högindex...ja...ni fattar.

Puss!

:)

AAaaaahh jag är glad just nu!! :):):):) var bara tvungen att säga det!

Imorgon är det första dagen på jobbet som gäller, wish me luck!

Dålig update, ger dålig update!...va?

Igår var jag hos en kompis, kom hem imorse, och sov middag från 11 till klockan halv 4. Gick en långis med Teddan. Ikväll (LÖRDAGKVÄLL!) har jag suttit helt ensam hemma framför min dator och min tv. Inte ens någon i familjen har varit hemma. Känner mig lite sorglig faktiskt. Teddie och Pelle har trogna legat vid min sida hela kvällen. Varsågoda för denna ytterst tråkiga update. IDAG HAR DET VERKLIGEN INTE HÄNT ETT SKIT! Men jag är ganska nöjd ändå faktiskt. Just idag känns allting bra. Varför? Jag har mina aningar men dom får ingen veta...nästan.






GAAAAHH :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG FICK JOBBBBBBBBBEEEEEEEETTTTTT!!!!! :D:D:D:D:D:D:D Helt sjuuukt! hihihihihihi. Börjar jobba på måndag! Så JÄVLA GÖTT! Moneyyyy here I coooome! :P hahahahihihihhohohohoho

Spring/Summer kollektion

Idag var jag hos Annica i Malmö och hämtade min topp, pengar och bilderna. Blev inte speciellt nöjd. Smink och hår kändes inte alls så rätt som förra gången. Synd, men jaja, här är några bilder iallafall. Och deras kläder är alltid supersnygga :) gå in och kolla på www.ninii.com












So you think you can dance, klipp

Okej, jag brukar alltid skratta när det är så väldigt amerikanskt. Ni vet när folk storbölar på tv och när dom är patriotiska och allt det där. Men detta klippet på So you think you can dance är helt sjukt. Blir faktiskt rörd själv måste jag säga. Sjukt fint och fångande.


Jobb??????

Haha shit alltså. Jag var inne på platsbanken idag och kollade efter nyinkomna jobb. Så hittade jag några som jag skickade ansökan till, mest typ affärer och sånt. Sen hittade jag en ansökan som var optikerassistent på Smart Eyes. Tvekade först eftersom jag inte har någon utbildning eller erfarenhet, men bestämde mig ändå för att söka. Vad kan man förlora liksom? Typ knappt en timme senare ringer rekryteringschefen och frågar lite saker, och frågar dessutom om jag kan komma på intervju IDAG kl 17. OMG, jag blev sjukt chockad :) och jag som tvekade på om jag ens skulle söka!

Så ja, sagt och gjort så åkte jag in till Lund och träffade honom vid 5 tiden. 1 ½ timme senare satt jag i bilen på väg hem :P haha, omg, längsta intervjun ever. Han visade mig runt och förklarade i detalj hur man skötte allt från kassa till lager. Jag hoppas hoppas hoppas att det gick bra. Det kändes bra iallafall. :):) får reda på imorgon eller övermorgon om jag får det eller inte. Det var tydligen ganska många som sökt, och varför han valde mig att komma på intervju vet jag inte, men who cares :) gaaaaaah, ibland kan livet överraska en när man minst anar det.

Målarstuga, Beethoven och Spenat- och ädelostlasagne.

Gårkvällen spenderade jag som sagt hos Maria, vilket var verkligen jätte mysigt :) Vi åt asgod vegetarisk lasagne med ädelost och spenat som hon hade gjort. Sån liten husmor :)

Vi satt bara hela kvällen som nördar och målade och lyssnade på lugna låtar och klassisk musik :P haha. Det är verkligen underskattat att lyssna på klassisk musik. Och jag blev i princip klar med hela tavlan :O det trodde jag inte, den är fan stor. Bild kommer på den, den blev faktiskt finare i verkligheten om jag får säga det själv... :/ kameror är så dåliga på att få med alla färger och sånt. Men ja, jag blev ganska nöjd ändå faktiskt :) om man jämför med hur jag TRODDE den skulle bli. Måste måla oftare, sjjukt mysigt och rogivande <3

Den är egentligen mörkare än såhär. IRL ser det ut som skymning, här ser det ut som gryning om man säger så.


Fika och godis på Järavallen

Nu har jag oh Malin varit på Järavallen och fikat massa brownies från 7eleven, morotskaka, gräddkola, käck och fruxo godis...samt mått sjukt illa. Det var mys som fan trots att det var gaanska blåsigt :) Nu ska jag till Maryyya och måååla och äta :) mysmysmys! Omg vad lång tid det tar att ladda upp bilder just nu. Lägger till fler sen istället!












Mini spa och sånt

Idag har jag varit på kusin-som-fyller-25-års-kalas. Det var faktiskt ganska trevligt trots allt. Sen nu på kvällen har jag haft ett litet hemma spa för mig själv. Bubblat i badet med tända ljus, gjort dyr hårinpackning som jag faktiskt låter sitta i under natten. Ett tips från min hörfrisörska som jag var och klippte mig hos igår (som jag inte berättat än). Hon klippte av typ ALLT som var slitet, vilket var supermycket för jag tydligen har förstört mitt hår med färgningar hemma och sånt. SKa från och med nu gå till frisör varje gång och slinga...DYRT! Hon föreslog dock att jag kunde vara med som modell på någon av deras modevisningar så kunde jag få mina slingningar billigare...sounds good to me! :)

Efter mini spa så kollade mamma och jag på The village. Helt ok film. Niu ska jag sova för jag ska upp ganska tidigt och köpa brunch och fika med malin så ska vi köra till Järavallen och mysa med picknik :) Efter det på kvällen ska jag till min nucka Maria och ha målarstuga! Vi ska bara ha mys och måla tavlor :) oooh vilken extrem mys dag det verkar bli imorgon! Nice. I need.

värre mot kvällen?

Okej, nu känns det sämre igen.... :| ska försöka sova det bättre... gonatt.



Update 3 timmar senare: Ligger fortfarande vaken med dundrande huvudvärk och sjukt ont i ögonen. Mår verkligen inte bra. Gör ont i bröstet och känns som det ligger en sten på mitt hjärta hela tiden. Låter wierd men det känns verkligen så. Att ligga och vänta på att man ska somna är verkligen skittråkigt. Jävla tankar och känslor som bara ändras hela tiden. Finns det ingen på/av knapp?

Nu är det slut, volym 2

Mm, det var det. Nu är det helt slut. Man kan inte vara EN person som kämpar för att ett förhållande ska funka. Man måste kämpa tillsammans och inte mot varandra. Jag har mått så otroligt dåligt den senaste tiden, allting har kännts hopplöst och oroligt. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag älskar Marc och kommer troligtvis alltid att göra, antingen på det ena eller andra sättet. Och därför är jag ledsen att det är slut slut slut nu. Men samtidigt känner jag mig lättad i förhoppningen av att kanske inte behöva bli sårad typ minst en gång om dagen längre...  Som det är nu så har jag levt varje dag i hopp om att nästa dag ska bli bättre. Och det är verkligen verkligen fel.

Jag var sjukt ledsen när jag åkte från Lund för ca 1 timme sedan, och jag menar RIKTIGT ledsen (obs, kör aldrig bil när du är ledsen, höll på att krocka med 2 mopedister samt köra av vägen vid ett flertal tillfällen). Men nu när jag är hemma och skriver detta så är det inte så farligt. Jag menar jag är fortfarande ledsen och allt. Men det känns som det kanske ändå var rätt...som att det var dags. Det är nu jag ska leva mitt liv, resa, jobba och tjäna pengar, festa och hitta på galna och impulsiva saker. Det ser jag ändå fram emot, även om det känns skrämmande att göra allt det UTAN Marc. Men jag vet inte, den här "känns helt ok-grejen" kanske bara är en fas, kanske beror på att jag är lite nollställd just nu också. Men nej, förhoppningsvis inte, vi har tekniskt sett redan gjort slut en gång. Och då gick jag igenom otroligt många faser, det räcker nu...

Detta har varit svårare än jag någonsin hade trott, hela brake up grejen. Att slita sig loss och släppa taget är verkligen inte lätt, speciellt när man fortfarande är vänner. För det är vi, och det vill jag att vi ska vara. Det kommer antagligen vara sjukt svårt. För att inte tala om den dagen då någon av oss hittar någon annan. Nej, den dagen ska vi inte ens tänka på...

Det känns slut denna gången. Helt slut. Och det fanns inte ens en tvekan om att jag skulle behålla "I ett förhållande med Marc B********" på facebook längre, eller att jag skulle heta "Lina <3 Marc" på msn och tvärtom. För det har faktiskt varit så ända sen vi gjorde slut "första gången". Men nu är det dags, dags att släppa taget och gå vidare. Sen får vi se vem som följer med mig på vägen. Någon frivillig?





Och nej, bilden stämmer inte riktigt. För jag står fast vid att jag verkligen fortfarande älskar dig som person och kommer alltid göra. Du är underbar och de bra studerna vi har haft tillsammans har varit oslagbara. Du är den första jag ringer till när jag känner mig ledsen eller glad och jag skulle aldrig vilja ändra det. Detta är ett nytt kapitel helt enkelt...



Nutella....crap

JAG SKA FAN ALDRIG ÄTA NUTELLA IGEN!! JÄVLA SKIT...

                               

Varning för långt klagomålsinlägg!!

Fan alltså. Ibland är inte livet så jävla roligt trots allt. Och JA, jag uppskattar mitt liv och jag har det bra och mat på bordet och vänner som bryr sig och allt det där. Men just nu är det inte roligt bara. Och inte blir det bättre av att den ena efter den andra berättar för mig att jag verkar deppig hela tiden... För ja, det kanske jag är, jag är ändå glad från och till men jag är deppig just nu. Jag har inget jobb och tjänar inga pengar. Och pengar = möjlighet att göra vad man vill. Just nu känner jag mig LÅST. För jag har inte de där mirakelpengarna som jag HELT ÄRLIGT tror hade gjort allting bättre. Jag skiter i att människor säger att man inte blir lycklig av pengar. För JO, det är jag övertygad om att man blir. Jag har dessutom förutsättningarna till att göra massa grejer som jag skulle vilja göra, men jag har inte medlet till att göra det.

Det blir att man för det mesta bara sitter hemma om dagarna och bloggar/läser bloggar, kollar facebook, kollar mailen om det kommit något otroligt mail som säger "Lina, du har fått jobb hos oss! Vi vill ha dig! Kom så fort du kan!". Men det mailet kommer aldrig. Och visst jag har kanske inte legat på så flitigt på jobbfronten. Men jag är så trött på alla som tjatar om de här JÄVLA JOBBEN som man tydligen måste ha för att få pengar.

Missförstå mig inte, jag har definitivt INTE bangat ett jobb där jag får slita för pengarna, det är mest själva tjatet om ansträngningen, samtidigt som man är deppig, samtidigt som fler och fler får jobb och pengar runt omkring en, samtidigt som man känner pressen inifrån.

Och självklart har vi även den där elendiga kärleken som ju MÅSTE vara så komplicerad. Det gör ju inte situationen bättre heller precis...

Sofis mode...

Hmmm, vad har vi här? En Sofis Mode tidning? Undrar vad som kan finnas i den...



Ett Ninii-reportage där jag är med på två SMÅÅÅÅ bilder :) hihi, NICE



Haha ohh yes. Den andra är Annica, designern, if you wanna know :)



GBG

Hejshhhhhhhhaaaaaaaaan
Igår var mamma och jag i Göteborg, det blev inte Liseberg så vi gick på avenyn istället! :) Dock hade jag tyvärr migrän heeeela dagen (jag som aldrig har ont i huvudet typ...) vilket inte var lika kul.
En mysig dag dock och mycket körande vilket jag tyckte var kul :P



Hard rock cafe åt vi AAAAAAAAAAAAAAAAAsgod mat på!!! mumshhhh


Nuckiskväll

Ohh, var med mina nuckisar igår. Vi såg en jätte bra skräckis (som jag sett innan men ändå) "Barnhemmet". Rekommenderas starkt. Efter det såg vi "The hottie and the nottie" med Paris Hilton som kompensation för skräckisen :P haha, gissa tre gånger om den sög? Tove var dock supertrött efter allt jobbande så hon drog hem innan Paris Hilton filmen. What a shame :P

Fick iallafall dessa extreeeeeeemt mysiga och fina fotoalbumen som hon gjort till oss som avslutningspresent efter gymnasiet. Hade skrivit roliga kommentarer till varje foto och allt :):) skitmysigt och skitroligt att ha sen när man blir vuxen också! Tack Tovisen <3<3 Riiiktigt nice.


Rosett av hår...

HAHAHA, check out the new hairdo jag försökte mig på idag :D Blev ganska misslyckat, och jag har ganska för tunnt hår för den också... (Obs, visst har jag fått färg i ansiktet!!?? :D:D (även om det är en mörk bild))




Australiaaaaaaaaaaaa

Hihihihihi. Jag ska antagligen åka till Australien om ca 1½ år och ha GRATIS boende!! :):):):) Maaaaaahhh. Simma med delfiner och göra massa massa äventyr. LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!!! MÅSTE SKAFFA JOBB NUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi ska i så fall campa in THE OUTBACK :P !!



Kanske flyga till Sidney (ska bo i Melbourne)



Och DYKA!!! MAAAAAAAAAAAAHHHHHH


Barsebäck

Hej hopp, idag har jag fått mycket färg!! :) har varit i Barsebäck där mamma och pappa ligger med båten. De är ute och åker och ska till Ven imorgon. Myspys. Har badat och solat och kökat glass heela dagen. Någon bild kommer om ett tag. Pussis.

Studentbild


Haha guud, fick student bilden idag, funny funny :) saknar studenten redan!!



Screenshots

HEj! Fick precis lite screenshots från reklamfilmen från Ninii! Lägger upp några!








bilder va de ja

Mysig kväll som alltid. Käkade glass och kollade på Mitt stora feta grekiska bröllop. Gammal film som är värd att se igen. Sen cruisade vi runt Bjärred i bilen med högsta volym och nerrullade rutor. :P haha (I knoooow) det var på skoj dock! Och nja, det blev inte så många bilder ändå :P haha, jag är så dålig. Men några blev det iallafall. Här kommer dom.

Teddie sitter och väntar i bilen på att Malin ska komma ut.



Malin kör en rump-pose på långa bryggan



Teddie blev sjukt excited av att få gå promenad på ett nytt ställe :)



Eftersom det inte blev någon bild på mig så fotar jag mig själv :p Jag hade en casual outfit på mig, inte alls spec snygg men den kan fotas ändå.



Och såhär såg skärpet och armbandet ut. Blev skitglad att jag hittade detta skärpet långt in i min garderob. Det man har gömt undan för flera år sedan hittar man nu :) nice (obs, jag vet att guld och silver inte passar bra ihop, men skitsamma)


Idag har jag...och ska jag...

Idag har jag och Marc och Emil varit på källbybadet. Vilket var en PERFEKT dag att åka dit pga det bästa vädret på hur länge som helst. Har fått lite färg i ansiktet! :) wihoo. Nu ska jag snart köra och hämta Malin, så ska vi till sommarkiosken och äta mjukglass och gå en liten runda :) Tror jag tar med Teddie så blir han glad. Tar även med kameran, har varit sjukt dålig på det jag vet!

Efter det ska vi hem till Malin och kolla film och sånt mys som vi har blivit sjukt duktiga på sen skolan slutade :) Var förresten där i förrgår också och bakade och sånt. Känns skönt att man inte tappar kontakten efter gymnasiet är slut. Blir tvärtom bättre på att träffas :P Inte för att jag tror att jag någonsin kommer tappa kontakten med Malin dock, har fan varit vänner sen vi föddes och ända till nu, och finns inga planer på att ändra på det :)

Här kommer iaf lite söta bilder på min älskling när han sov idag :) <3








RSS 2.0