Nu har detta hänt, och detta, och detta...

Haha guud,ni skulle bara veta vad jag har gjort (eller snarare förberett) nu på senaste :) kanske kommer skriva det här om ett tag, har inte bestämt mig än :)

Iallafall, har gått upp till 75% nu på jobbet, nice! Tror faktiskt jag ska ta och sova nu, vill att det ska bli morgondag superduper snabbt! Marc är i Dubai och kommer nämligen hem imorgonkväll, innan dess var han i Branäs och åkte skidor den bitchen. Vissa har det bra! Känns som han varit borta lite föör mycket nu och längtar aset tills imorgon :)!! Idag har vi faktiskt 3 år tillsammans, dagen innan alla hjärtans dag :P och tyvärr kan vi varken fira idag eller imorgon eftersom hankommer hem typ halv 2 på natten till måndagen...BULL...det får verkligentas igen snart!

Imorgon på dagen är det 70-års kalas som gäller, ska nog bli trevligt. Innan det ska jag byta ett par skor till en storlek mindre, ASSNYGGA skor som mamma kom hem med idag, måste visa dom här om jag pallar ta foto! :)

På tisdag, min lediga dag, ska jag annars fixa håret igen, flytta upp mina extentions, samt slinga och klippa mig....DYYYYRT! But it needs to be done....badly.

Jaja, hörs väl snart och kanske jag lägger upp någon bild till och med! Om jag är snäll :)

RSS 2.0