Mysig vardagskväll

Heeeeeeej!

Tänkte updatea (updata?) från igår! Fick plötslig mega impuls att gå på bio igårkväll vid halv 9 tiden. Gick därför in direkt på sf.se och köpte två biljetter till Flickan som lekte med elden. Och SHIIIET vad den var bra!! Jag hade inte alls förväntat mig att den skulle vara bra, dels för att nummer två aldrig brukar vara så bra som ettan, och dels för att den kom ut så snabbt efter ettan var gjord. Men den var faktiskt riktigt bra. Hade bara läst halva andra boken, så kan kanske bero på att jag inte jämförde den med boken denna gången som gjorde att jag tyckte den var bättre än ettan. Inte så men den var över två timmar lång. Jag var kissig 1 timme och 58 minuter av filmen och hittade INGEN paus att gå och kissa!! (Både bra och dåligt) Det hände saker KONSTANT, massa massa spännande :):) Mums vad jag älskar vardagsimpulser som förgyller vardagen. Varför går man alltid på bio på helger? Det är ju vardagar som annars är tråkiga och behöver förgyllas, inte helger som är sköna i vilket fall som helst. Knäppt.


Marc var en tönt och ville inte lägga upp en bild som var tagen underifrån




HAha, dampen slog in efter 2 1/2 timmes sittande (samt en väldigt hög sockerrush efter vars en 0.8 liters coca cola) och efter att ha kastat popcorn på väg hem genom hela lund blev det tornbyggande och allmänt flummande som var VÄLDIGT kul "in the moment" men som nu i efterhand bara ser sjukt fattigt ut :P







Bling bling

OOOOOOOOOOhh yes!! :) vad tycks om min nya uberfeta klocka som jag fick hem från Asos.com igår??

Jag vet den är sjukt trashig egentligen, men SJUKT COOL ändå! :):) I like!

(Tröjan är också ny men den får ni se en annan gång :)






Svenska hollywoodfruar parodi!

HAHAHAHA alltså denna är bara BÄST! Kolla på HELA :):)


Något att tänka på.

Fick ett mail som handlade om cancer och hur mycket man borde uppskatta livet. Detta stod i slutet:

Happiness is always there within reach, no

matter how long it lasts.....

lets enjoy life and don't live a complicated life.

Life is too short.


Work as if it was your first day.

Forgive as soon as possible.

Love without boundaries..

Laugh without control

and never stop smiling.



Väldigt värt att tänka på, alltid.

Usch :(

UschUschUsch!! Har precis läst (och sett bilder) från mordet på Saga och Max i Arboga. Två barn som var 6 respektive 4 år gamla, där ex-flickvännen till deras mammas pojkvän hade varit så avundsjuk att hon kommit hem till familjen när mamman och barnen var hemma och slog ihjäl barnen med en hammare! Hur sjukt är inte det?? Så sjukt hemskt. Sitter helt klarvaken och mår sjukt illa just nu. Hur kan någon slå två små vacka barn som har hela livet framför sig på grund av svartsjuka. Och barnen hade inte ena något att göra med det hela.

Piratebay har lagt upp bilder på barnens obduktion och vägrar ta bort dom. Hjälp därför till och skriv på denna lista för att det ska tas bort! När tillräckligt många namn är med kommer listan att skickas till en ansvarig på Pirate Bay så att det tas bort!
Så av respekt till familjen, skriv på! Inte skulle väl du vilja se dina anhöriga ligga helt blodiga och öppnade för hela världen på internet?

http://www.namnlista.se/ang-arboga-barnen-max-och-sagas-obduktionsbilder-som-finns-pa-pirate-bay/

Fan alltså, så sjukt, hoppas familjen kan hitta någon slags ro i själen någon gång iallafall.

Till Étage med nuckorna!

OOOOOOOOOOOOOOJJJ vad längesen det var jag uppdaterade nu! FY SKÄMS! Helt otroligt att det ändå är läsare inne varje dag, GÖTT! :) :P

Haha, jaja men här kommer lite från i helgen när jag och nuckorna hade förfest. Drog sedan vidare till Étage i Malmö. Sjukt mysigt och roligt med nuckekväll <3 Nästa helg blir det utgång igen. Denna gång till maskerad med medelhavstema. Gissa vad vi tre ska vara? :) Surprise surprise!

Vill ni se två galna nuckor (varav en trillar) så kolla på videon! :P haha



Haha, I´m in focus, thats how I like it ohh yes! :P (egentligen sjukt äcklig bild)



Fick lite nostalgi från studenten



Var tyvärr tvungen att blurra ansiktet på kvällens outfit....tro mig, det var ett måste





Till Étage med nuckorna!

OOOOOOOOOOOOOOJJJ vad längesen det var jag uppdaterade nu! FY SKÄMS! Helt otroligt att det ändå är läsare inne varje dag, GÖTT! :) :P

Haha, jaja men här kommer lite från i helgen när jag och nuckorna hade förfest. Drog sedan vidare till Étage i Malmö. Sjukt mysigt och roligt med nuckekväll <3 Nästa helt blir det utgång igen. Denna gång till maskerad med medelhavstema. Gissa vad vi tre ska vara? :) Surprise surprise!

Vill ni se två galna nuckor (varav en trillar) så kolla på videon! :P haha



(BILDER KOMMER STRAX!!!)

Tatuering i HBG!! Första sittningen...

Ohh, supernice med bastu. Känns som man tränat ett aslångt träningspass, helt utan att andstränga sig! :) Nu kommerd det lite bilder från i onsdags när Marc och jag var i Helsingborg och ÄNTLIGEN gjorde hans tatuering av hans sommarställe. Han har nämligen väntat i 14 månader på denna tatuering och den gjordes/görs av en kille som heter Johan Finné som ett flertal gånger blivit "tattoist of the year" dvs sveriges bästa tatuerare. RIKTIGT skillad kille!

För er som inte vet innebörden av tatueringen kan den kännas lite flummig, men den blev jäkligt bra iallafall, spec IRL! Och detta är vara halva tatueringen, han har nämligen andra sittningen kvar. Inte för att jag kan förstå att det behövs göras mycket mer än såhär men men. Johan sa att det endast är grunden som är gjord nu??? whuuut. Jaja, här är bilder från första sittningen iallafall :)

NERVÖS!!


Haha, väljer alltid den bild som speglar situationen bäst



Den ser lite suddig ut här och man ser inte detaljerna lika bra, men i verkligheten är den aaassnygg!!






Sauna

Tjaaaaaaaa, idag har jag jobbat hela långa dagen. Nu är jag hemma och ska ha hemmakväll med mig själv! Slötittar på idol, har satt igång bastun för ett tag sedan så den är nog varm nu. Ska ta med mig en minihögtalare och lyssna på Melody Gardot och förhoppningsvis få ut lite onödiga bakterier ifrån kroppen samtidigt :) Jag uppdaterar efteråt och lägger in bilder på tatueringen Marc gjorde i onsdags! Fett snygg!

RSS 2.0