Lite random bilder från veckan

Hej hopp!

Eftersom jag är så dålig på att uppdatera efter hand så visar jag lite bilder från den gångna veckan som jag inte lagt upp än :) Har även fikat både med Maria och med Emilie men tog självklart inte med mig kameran...

Här är en bild på Marc från i fredags när vi precis käkat lunch. Självklart glömmer jag som vanligt att ta bild under tiden jag lunchar, så det blir alltid "just-det-jag-skulle-ta-blogg-bild-också!" i efterhand istället. SKÄRPNING!



I Lördags var jag och Mamma på Nova innan jag skulle ut på kvällen. Handlade en jacka som ni får se en fattig bild på här nedanför också :)



Åt vars en lax och pepparrotsmacka på Espresso House. Och självklart en mocca latte. Vad annars?







Teddan tyckte det blåste när vi gick långis vid havet :)




Just det! Jag filmade också :)

Här är en video från igår i limon!



Limo, Gastro, Klubb, Lyx lyx maaahh :)

Oh yes, jag hann inte bli sjuk till igår! Vi hade skitkul och limon var oslagbar! Sån himla känsla att sitta där inne, alla var på asbra humör och drack champagne och groggar :) ALLA utanför kollade och vinkade mot oss. Så jävla sweet :)

Efter det åt vi som sagt på Gastro. RIKTIGT god mat, limousinkalven var jätte god, hälleflundran perfekt och creme brulen behöver jag inte ens nämna. MUMS!

Efter middagen gick vi till en pub mitt över gatan och drack lite drinkar och hade mys. Efter ett tag där drog sig vissa hemåt, och jag Lina, Irina och Micke drog vidare till en klubb som heter Le Cardinal då vi kände oss danssugna :) Dansade gärnet och tog även lite shots och diverse där. Ett mycket bra avslut på kvällen!

Var hemma i Lund vid 3 tiden där jag hade en tom lägenhet som väntade. Stupade i säng och sov hur gott som helst hela natten och vaknade på morgonen med världens baksmälla. :)

Tack för igår allihopa, det var riktigt kul! Måste göras om!















Nattinlägg

Mm, nu ligger jag här och kollar på tv mitt i natten för att jag inte kan sova pga att min hals gör svinont. Komiskt att jag valde just (svin)ont... :|

Nej men det är antagligen inte svininfluensa iallafall. Mamma har precis varit sjuk/är fortfarande lite och det var inte svininfluensan. Jag har varit sjukt försiktig och hållt mig på avstånd och i princip isolerat mig på rummet när jag varit hemma. Men självklart måste man åka på det när det är som minst lägligt också.

Imorgon (idag) ska jag ju ut med jobbet på den fina restaurangen och åka hummerlimousine och allting, vill INTE bli mer sjuk tills dess! Och på onsdag ska Marc göra en tatuering som han väntat på att få tid till i 1 ½ år hos sveriges bästa tatuerare. Och jag dör om jag är sjuk då, jag har ju i princip också väntat skitlänge på det. Varit med och tagit bilden som ska användas till tatueringen, bokat tid, engagerat mig osv.

MEn förutom halsen känner jag mig ändå hyffsat bra, har ingen feber eller så. Hoppas hoppas hoppas att detta antingen inte bryter ut eller att det iallafall väntar tills efter...torsdag. PLEASE!!

Gonatt (typ)

Paradoxalt...ja :)

Hmm, varför denna plötsliga ökning av läsare? Var kommer alla ifrån? Kul är det iallafall :)

Nu ska jag iallafall in till Lund för att fika med Maria. Det var tänkt att vi skulle gå på vår första danslektion nu ikväll. Ska dansa reggaeton/dancehall :) Dock var det inställ pga att läraren blivit sjuk. BORING. Jaja, nu ska vi iallafall ta en fika istället. Träning eller fika, det är de två motsatserna som gäller :P och bäst kombination är att träna med ett Marabou bredvid :)



En ful kamera, tack!

Godmorgon på er alla,

det är sjukt störigt...jag behöver en kamera! En sån liten sliten ful kamera som man kan kasta i väggen ni vet? Sån som man kan ha med sig överallt och ta bilder (till bloggen) utan att man behöver vara rädd om den. För som det är nu så har jag bara min systemkamera, och den känns lite klumpig att ta med sig på stan bara för att fota någon bild på vad man åt för mat på Espresso House idag...fattar ni problemet? :)

Tror ni man kan söka på "Ful, liten, sliten kamera som gärna tåler att trampas på sökes" på blocket? Ska försöka...


Lite bilder från i vintras för er som inte sett.

Åhh sista intensiva dagen nu i Helsingborg med jobb (än så länge), SKÖNT! Nu blir det förhoppningsvis lite bättre uppdatering också. Har ju jobbat nu 7 dagar i streck utan paus då jag går upp halv 7 och kommer hem vid 11. Så det ska bli sjukt skönt att får sova ut imorgon! Ska in och fika med Emilie imorgon eftermiddag och sen ska jag till Marc på kvällen, blir en skön dag imorgon tror jag :)

Såg detta föressten. Att jag även är med på internet på Sofis modes hemsida. Kulkul kan jag tycka :) där är bilden lite större också. Bläddra ner lite på sidan så ser ni. Klicka på denna länken för att komma dit!

Tänkte att ni kanske ville se lite bilder från Förrförra fotograferingen. I och med att jag inte haft bloggen så länge så har jag ju inte lagt upp några bilder därifrån. Här kommer så många jag orkar lägga upp med mitt sega internet just nu.









(Ja denna har ni antagligen redan sett med tanke på att jag har den som headerbild men här kommer den igen ändå :P)















Ahh, en mask!

What do you guys think of my new foundation and my creepy smile? :) Gud vad duktig jag känner mig som orkar lägga mask klockan 1 på natten när jag ska upp tidigt för att åka till....guess what.....helsingborg! :) :P haha. Nej men jag har fått sjukt dålig hy igen så det var ett måste faktiskt. Nu ska jag pömsa, gonatt! <3

(någon annan än jag som ser att jag ser pittögd ut? :P)



Nu är det dags för uppdatering känner jag!

Haha okej, nu har folk börjat klaga på mig för att jag inte uppdaterar. Har faktiskt inte haft tid om jag ska vara ärlig. Men nu har jag. För nu är jag och Marc hemma hos Emil och ser på en SUPERTRÅKIG film  som heter Rock n' rolla...booooooooring. Så jag lånar han ubersnabba internet nu istället. Lika underbart som det är att se en riktigt bra film, lika mycket tortyr är det att sen en riktigt dålig film. Sitter verkligen och r'knar sekunderna på dvd:n. När jag trodde det hade gått 2 timmar hade det i själva verket gått 41 minuter!!! Omg...



Jeje, har iaf varit upptaget med massa jobb hela tiden. Jobbat i HBG nu som sagt typ varje dag = pendling 4 timmar om dagen. Tyck synd om mig. :) Haha, tur att jag gillar mitt jobb iallafall. Trivs mycket bra faktiskt. Idag trodde jag dock att jag fick en ledig dag, men, skulle tydligen jobba i Lund, vilket jag inte alls visste med tanke på att jag inte fått något schema. Illa illa, kom 2 timmar sent... inte bra.

På tal om jobbet så ska vi göra en asrolig grej! För er som inte vet så jobbar jag som optikerassistent på Smart Eyes i Lund. Där har vi haft ett erbjudande nu ett tag om att man kan köpa 2 par glasögon och få det ena paret för halva priset. Vi tävlar då med andra Smart Eyes butiker om vem som kan sälja flest "andra-paret". Och vi vann förra månaden! Så nice! Så nu på Lördag nästa vecka så ska vi som är anstälda i Lund åka Limousine till helsingborg och äta på en skitfin restaurang som heter Gastro. Trerättersmiddag och champagne, sen är det nattklubb efter för de som vill :):) ska bli riktigt kul! Vill ni veta vad jag ska äta?? :) Här kommer min meny för kvällen!

Förrätt
  • Långtidsbakad Limousinekalv, ragu på kantareller och trumpetsvamp, kantarell och mandelpotatisskum, tryffel, söta lökar, persilja.
Huvudrätt
  • Odlad hälleflundra ”Sterling”, potatis från Larsviken, bondbönor, spritärter och schalottenlöksconfit, spenat.
Efterrätt
  • Crème Brûlée med säsongens garnityr.
MUMS!!


En mysig dag kan man säga

Efter jag sovit ut till 11 blev det först en mysig frukost med bullar från mormors bageri vid 1 tiden :) Riktigt gott! Sedan bar det av till Malmö med min kära Malin för lite shopping och sånt. Dock råkade vi stanna inne på Zara liiite för länge, så därför stängde typ alla affärer när vi var klara där :) så kan de gå! (I och för sig bara bra när man egentligen inte har några pengar att shoppa för.)

Så vi satte oss och tog en lååååååååång fika på Espresso House istället (vad annars?). Supermysigt! Bestämde även att Malin ska gå modell med mig på Extreme Hair och Whoops visningen den 5 november, NICE, slipper jag all väntetid ensam hela den dagen :) det är ju dessutom min födelsedag! Ska bli skitkul, hihi.

Här är lite bilder från idag!



Jag var självklart tvungen att göra en jättteful min för att visa att jag hade ont i tummen från igår...









Lååååååååång dag

Hmm okej, palla. Jobbat i Helsingborg igen fram till kl 20.15, kom till lund vid halv tio tiden där Marc mötte upp mig med Opuz. Var sjukt utmattad efter en lång fredag. Då börjar Opuz tugga på ett jävla papper från 7eleven. Jag försöker ta det, och självklarft blir jag biten å handen så det börjar blöda :/ Okej, inte djupt , men det gjorde faktiskt sjukt ont. Tummen svullnade upp ganska mycket och det började värka. Ringde sjukvårdsupplysningen. Och har nu suttit på akuten. Kom precis hem. Fick stelkrampsspruta och går nu på antibiotika i typ 2 veckor. Kul fredag säger jag bara...suck =P kan man ha mer otur än att komma hem från jobb vid tio en fredag så ska man ha det!

Hoppas alla haft en bra fredag iaf, för det har inte jag :)

Pusspuss nu ska jag sova

Nya brillor vare ja

Vad tycks of my new brillzzzzzzzzzzz? :) haha






Shopping och sånt

Vad tycker ni om mina nya skor fressten?? :) Köpta på Nilson! Kostade endast 650 kr! Jag är stolt att jag köpt högklackat, nu ska jag fan ta mig i kragen och använda dom också. Var ju fan världens största högklacksfreak på högstadiet, och nu är jag helt bekväm av mig, inte dags att pensionera sig än! eller vad tycker ni?

Har shoppat massa massa som jag måste visa också! Men det får ni se sen för nu är det idol!! pusspuss!




Ajje

Nu har jag varit dålig på uppdatering igen, jag vet. MEn har haft en del att göra, har dessutom jobbat i Helsingborg (vilket betyder 4 timmars pendling om dagen) nu måndag tisdag, har kommit hem 11 på kvällen för att sedan vakna vid 06.30 för att sticka igen. Idag har jag har ont i halsen och skulle egentligen jobbat i Helsingborg igen, men jag kände att jag bara kommer bli sämre då, ska jobba imorgon i Lund, hoppas det blir bättre under natten...

Här får ni en fattig bild på min outfit i fredags då det egentligen skulle bli utgång till nation med Lotta och Maria men det var för lång kö vilket resulterade i Herkules igen. Vilket dock var mycket roligare denna gången än förra :)...hmm, ni kan få bilden som togs på herkules också kom jag på nu! Haha, som vanligt inte så smickrande men den får duga! :) puss




(OBS: läs sakta för att hänga med!!)

Usch, det finns mycket jag inte kan skriva om i bloggen nu för tiden. Det är väl därför det blivit en otroligt fattig uppdatering också. Kort och gott så började jag träffa en kille (som vi kan kalla A) bara några dagar efter Marc och mitt andra break up. Det blev dock väldigt komplicerat med A då han är kompis med Marc. Mm jag vet, men jag hade träffat A redan efter första gången Marc och jag gjort slut, då blev det dock ingenting med tanke på att jag fortfarande ville kämpa för Marc.

När jag sedan för en tid sedan berättade för Marc att jag äntligen hade gått vidare och nu börjat träffa A blev det inte så roligt. Marc blev inte alls glad och jag fick i princip välja mellan A eller att ha Marc som kompis. Att Marc och jag skulle vara vänner betydde otroligt mycket för mig och jag hade inte kunnat tänka mig ett liv utan honom. Men jag var tvungen att tänka på mig själv och vad som gjorde mig lyckligast för stunden, vilket var A. Jag bestämde mig för att fortsätta träffa A och se vart det ledde. Så Marc och jag bestämde att inte träffas eller höras så länge jag var med A. Detta gick inte jätte bra... Marc var superledsen hela tiden. Men jag kände att jag var tvungen att följa mina instinkter och va med den personen som gjort mig lycklig efter flera månaders depression.

För några dagar sedan fick jag reda på att Marc nu insett vad han gjort och ångrar sig. Att han inte insett det tidigare på grund av att jag alltid funnits där hur han än har behandlat mig och gjort slut. Men att när jag nu väl glider ur händerna går det upp för honom att jag inte kommer finnas där på samma sätt längre.

Självklart hade jag varit dum om jag i det läget släppt taget om den som gjorde mig lycklig på så länge. Därför sa jag att jag ville fortsätta träffa A och se var det skulle leda. Och det gjorde jag, vi träffades några gånger och allt kändes jätte bra, vi kunde prata om allting helt avslappnat, hade samma humor och allt det där. Men nu har jag insett att jag inte kan gå vidare. Det funkar inte. Marc och jag har varit tillsammans 2½ år. Det släpper man inte på några dagar. Hur mycket jag än gillar A och hur bra vi än funkar tillsammans så går det inte. Min hjärna är kaputt nu och mitt hjärta också.

Jag säger inte att jag ska gå tillbaka till Marc, men faktum är att jag inte kan gå vidare än. Det hade inte varit sjysst mot A eller vem jag än träffat. Man måste ha en viss återhämtningstid för känslorna efter att ha kommit ur ett väldigt känslosamt och stormigt förhållande på 2½ år. Att berätta detta för A som jag gjorde igårkväll var verkligen inte lätt. Man känner sig som världens sämsta människa och jag känner mig dum att jag ens inledde någonting från början, då jag hade kunnat räkna ut att detta skulle hända. Dock ångrar jag ingenting med tanke på hur lycklig jag har varit. Men ska man inleda någonting nytt så måste man vara berädd att ge det 100% och det är inte jag.

Så, nu har ni fått en flummig, ytlig och konstig update till varför jag inte kunnat uppdatera på länge. Over and out for now.

Smoothie

Nu när man faktiskt nästan ställt in sig på att hösten är på väg kommer en super asvarm dag som idag. Jag blir kväpp. Men det är väl bara att tacka och ta emot. Jag är ju dessutom ledig :) Därför bestämde jag mig för att slänga ihop en smoothie. Den blev sjukt god!

Nu ska jag ta ut min laxfilé från ugnen och röra ihop en currysås till det. Mums! Någon mer än jag som aldrig förstått principen med att man ska äta desserten EFTER maten? Korkat.




RSS 2.0