Fundersam...

Hej, detta är inget kul inlägg, tänkte bara säga att jag har jobbat hela helgen. Idag har jag dessutom jobbat på Väla i Helsingborg, sådär kul. Hade dock bil så jag kom ändå hem vid 7 tiden. "Yeey". När jag kom hem så fortsatte jag städa huset, det ska ju fotas imorgon, har nog aldrig sett det så kliniskt rent här hemma. Massa grejer har bytts ut bara för att se snyggt ut, tavlor och ljus i mängder har inhandlats. Pappa har till och med bytat ut telefonen, stolarna i köket och skrivaren för att det ska se snyggt ut.

Nu sitter jag här, mitt rum är renare än någonsin typ. Och ändå känner jag mig sjukt illa till mods. Vet inte vad det är med mig. Känner mig orolig och ledsen. Känslan har jag inte kännt på månader nu och det får mig att bli jätte rädd. Rädd att allt ska upprepa sig. Som en konstant klump i halsen. Är jag paranoid och överkänslig eller är magkänslan rätt? Men jag vet att det inte är så, allt är bra nu... jätte bra. Jag är nog bara trött, att jobba 8 dagar i rad utan paus är inte bra. Men ändå, det finns ju saker man undrar över.

Lite som hänt, eller mycket

Oj gud, nu har det gått sådär lång tid igen...inte lika lång som förra gången men ändå..för långt.
Jag har till exempel sett 2:an av Twilight serien...New Moon!! På premiären längst bak i mitten :) sjukt sjukt bra! Rättså annorlunda än ettan, men fortfarande superbra film <3<3 (JA JAG ÄR ETT TWILIGHTFAN!!...eller nej, snarare en fanatiker...)

Sen så har vi KÖPT ETT HUS!!!! helt galet! Har aldrig flyttat innan i hela mitt liv! Och inte nog med det, huset har ett aaaaasstort uterum med öppen brasa i tegel och en bar! Har redan planerat nyårsfest där! :):) mihihihi Mamma och pappa var och skrev på kontraktet idag...Spännande!! Nu känns det bara sjukt läskigt att man ska lämna DETTA huset...jag har ju fan bott här ghela mitt liv. Detta är mitt hem och nu ska någon annan bo här, i mitt rum... :( det är dock lite ledsamt.

Jaja, mer om det sen. Annars har jag färgat håret hos frisör, supertrevlig frisör som också heter Lina (för er som läser Linn Herbertssons blogg så är Lina på Hair Force One i Malmö också hennes frisör och det var hon som gjorde Linns extentions :P haha) och på tal om det så ska jag göra mina extentions på tisdag!!!! Yeeeey!!! Idag har jag köpt en jättejätte fin klänning på H&M! 249 :-  !!!Kände verkligen för att unna mig någonting, löning och allt ju :) Den är ännu snyggare på och sitter som ett fodral, NICE!


Pelle lekte lite med axelbandet, sjukt uttråkad <3


Visst är han söt? :) min älskling, buuuuuuusebusebusebus :P haha


Snart en månad sedan!

Gud, det är fan snart en månad sedan jag uppdaterade. Men samtidigt har jag inte varit sugen på att uppdatera heller, så varför skulle jag? - Dock känner jag ett sug nu...just nu iallafall :) får väl hoppas det håller i sig! Usch vad jobbigt, det har fastnat typ en sten under "Å:et" på mitt tangentbord så man måste trycka ashårt varje gång man ska skriva ett å bara för det... Jätte jobbigt...bara så ni inte undrar varför det kanske fattas ett och annat Å här och var.

Det är inte ens lönt att uppdatera vad jag gjort under en mnad (<-----där hände det!) nu. Kan väl mest sammanfatta det men mycket jobb jobb jobb. Så det hade ändå inte varit något kul att läsa om :) Dock har jag fyllt år! 19 år nu förra torsdagen den 5 november! Grattis till mig. 1 år närmare systemet och inget annat är vad det är :P

Fick en jätte super snygg skinjacka av marc som faktiskt bloggerskan Kenza har designat, har velat ha den jätte länge! Ni får se en bild på den snarast! Utöver det fick jag pengar till Extentions!!! Haha, så flummigt, men jag har bestämt mig för att göra det, ett måste någon gång i livet kan jag tycka!

Ikväll är det lördag och jag är ledig imorgon! Yeeeeey! Efterlängtat, jaa! S jag har faktiskt bara legat hemma i min jätte härliga fåtölj med ett gosigt täcke och den bästa boken någonsin...bland dom iallafall....3 av Twilight serien, "Eclipse" heter den :) mums!! Jag njuter i mängder, såna här stunder är egentid värd guld om inte mer! <3




RSS 2.0