Twilight, breaking dawn part 1 trailer

Jag finner inga ord...Jag kommer dö den 18 november....Mitt liv kommer vara slut. JAG SKOJAR INTE!! :|



Harry P. för andra gången!

Här får ni en bild på mig och Slemmet (emilie) från när vi va på bio förra helgen (Ja, jag ska uppdatera oftare). Vi var och såg Harry P. varav jag såg den för andra gången BARAFÖRATTJAGÄRBÄSTSÅKOMINTEOCHSÄGATTJAGÄRTÖNTIGFÖRDETÄRJAGINTESÅDETSÅ!!! Vi var iallafall megapeppade och var suuuuperglada :P


Restaurangmys

Härom veckan var jag och min finaste Maria ute o käkade och myspysade oss på en uteservering. Vi åt Kungsflundra med tryffelvinegrette och rotfrukter. MUUUUUMS!!!! Det var typ den godaste fisk jag ätit efter lax, och jag äter fisk typ varannan dag. Det bara föll isär och det kändes som att äta moln typ...gaaah. Till det delade vi på en flaska vin och sen vars en efterrätt. Tummen upp för att sitta på uteservering heeeela kvällen!



"Maria, visa hur god fisken var!"


"Njöt du?"


Normal bild :)


"Hej jag vet inte alls vad jag ska göra för min"


Denna posen funkar alltid!


Titta på min fina "hårrosett", blev liiide nöjd :) (Ja jag vet att det ser ut som jag har hängpatte men de har jag inte :P )


"Hur god var efterrätter Maria?" (Skämt o sido den var inte så jävla god som den ser ut...)


...Men den va fin!




Jag vet jag är töntig som lägger till påhittade citat till bilderna men jag måste göra töntiga saker ibland, så e de bara.

Bildbomb från landet!!

Idag har vi varit och hälsat på mormor och morfar (läs: kattungarna) på landet, samt käkat söndagsmiddag som var ccccccccccpppppppppppp goooood!!! Mör gårdskyckling, mormors egna extremt oslagbara sås, och till och med svingoda potatisar... :| Detta brukade vi göra varje söndag när jag var liten. Men nu är man ju inte så liten längre, så de blir lite mer sällan tyvärr, men det är alltid mys att komma ut där :) speciellt när alla kattungar har fötts (födits, föts, kommit ut ur mamman, whaat, vad säger man?)
Iallafall, mysig söndag med lite bus med kusinen också :)








RSS 2.0