En nystart!

Hej hopp, inget inlägg sedan valborg, GÖTT! :) Men jag har faktiskt glömt min kamera hos en kompis....endast därför...hhrrrmm. :)

Iallafall, tänkte bara berätta att jag har fått ett nytt jobb!!! Helt sjukt. Har gått sjukt snabbt från det att jag fick tips från min kusin, till att jag fick det! Men har ju jobbat snart 2 år på Smarteyes så det kändes ju verkligen som att det var dags för något nytt.

Nu kanske ni undrar var jag nu ska börja (klart ni gör)! Fick jobb på Akademikliniken som receptionist/assistent. Den är bland de ledande plastikkirurgiklinikerna i Europa och utför typ ALLA sorters kirurgiska ingrepp, allt från rekonstruktiv kirurgi till kosmetisk. Och som de flesta som känner mig vet så är jag EXTREMT fascinerad av allt som har med kirurgi och anatomi att göra. Att se knivar och blod och kött osv berör mig inte över huvud taget :) Alltså det perfekta jobbet för mig just nu med tanke på att jag inte har någon universitetsutbildning än! (Och ja, man kommer få vara med vid operationer ibland!)

Ni får självklart veta mer sen, men kommer att börja där så fort som möjligt och ska dit nu på måndag för att gå igenom allting :) Detta känns verkligen som en nystart för mig med nytt jobb och ny lägenhet! Kan inte bli bättre :)

MEN, även om allt känns nytt och spännande och jag borde vara superglad så är jag extremt vemodig över att lämna ASBRA arbetskamrater på Smarteyes :( Har ju varit dom som gjort hela jobbet roligt! Men, man måste ju gå vidare och man KAN ju faktiskt hålla kontakten ändå. Har hört om någon ny grej, facebook heter det va...?






VALLEBORRGEE

Jag orkar faktiskt inte dra hela historian om valborg men jag kan säga att det var jätte trvligt första delen av dagen och det var så j*vla härligt väder i stadsparken!! Härlig stämning och musik :) Dock var där så otroligt mycket folk i år (ca 25.000 st) att INGEN kunde ringa med sina mobiler, var som en vägg av folk typ.

Först satt vi mitt i crowden, vilket vi snart insåg inte var så kul när ALLA använde ens lilla piknick filt som genomfart... Så vi flyttade till ett ställe lite längre bort. Jag lyckades (trots ingen telefon) att träffa min finaste Maria som jag saknat som ett as!! Så det gjorde min dag om inte annat :)

På kvällen började jag må dåligt, typ jätte bakis aktigt fastän jag inte druckit särskilt mycket, skitkonstigt. Så jag pallade inte dra ut, så jag och marc o emil tog en taxi hem till emil och kollade film och kökade pizza med BERNAISESÅS!!! :):) MUUUUMS

Slutet gott, allting gott!


OBS; DETTA VAR KL 11 PÅ MORGONEN, ALLTSÅ BARA BÖRJAN...


LINGILING


GUSTAV OCH MARYYYA


MARIA UNT MOII


ME DOING SOMETHING WIERD


MONGO BILD


ÄNNU MER MONGO :)


JAA, VAD KAN MAN SÄGA?


EEFFFFFFFMIIL


LING Å RASMUS


RSS 2.0