NY BLOGG!!

Obs obs obs, jag har precis skaffat en ny bloggadress! Självklart samma fina skalbaggen, fast med nytt bloggnätverk :) Alla inläg har jag dessutom lyckats importera härifrån och dit.

Följ mig på http://skalbaggen.spotlife.se/



Uppe med tuppen en lördag, inte OK

Yes, då var man uppe kl kvart över 6 en lördagmorgon. Mindre kul. Jag ska på utbildning i Stockholm idag, taxin kommer och hämtar mig om 10 min för o åka till Sturup. Försöker uppdatera något under dagen i huFFFFvudstaden. Puss


Ny frilla!!

Okej, som ni sett i tidigare inlägg så har jag varit rödtott ett tag, men bestämde mig efter jul att jag ville ha de blont igen. Dock så går det inte så bra att färga om allting på en enda gång, därför har jag varit i ett såkallat "mellanläge" nu i lite över en månad. Idag var det dags att köra en omgång till och jag blev SÅÅÅÅ nöjd! Hade inte alls förväntat mig ett så ljust resultat såhär snabbt, och hade inte heller tänkt klippa av det heller, men det gjorde jag! Och åååh, känns så jävla skönt! Lina är så extremt duktig som jag går till och förstår alltid hur jag vill ha det :)
Lina är förressten samma frisör som Linn Herbertsson har skrivit så bra om, det var faktiskt genom Linns blogg som jag först började gå till Lina. Och har nu gått till henne regelbundet i ca 3 år :) Bättre, mer nogrann och personlig frisör kan man nog inte hitta.
Här är iallafall före, under och efterbilder på hur det såg/ser ut!!
FÖRE:
UNDER:
EFTER:
VAD TYCKS? :)

Bilder på paradiset

Tänkte att det kunde vara najs o se lite bilder till dit vi ska åka. Om inte annat får det ju en att längta om möjligt ÄNNU mer än vad jag redan gör :P




















15 dagar kvar!

Tjabba tjena hallå, (lol), har precis varit på ridning och det gick braaaaaaa :) Känns som att det går så snabbt bara. Rider ju bara en gång i veckan, á 1 timme åt gången, tyvärr :( Får ju göra det tills jag lärt mig tillräckligt iallafall. Sen kan man kanske bli medryttare till någon istället och förhoppningsvis rida flera ggr i veckan :).

Iallafall, idag är det 15 dagar kvar tills jag och min pojkvän drar till Koh Samui!! För er som inte vet så är det en skitfin ö utanför Thailand (men det tillhör Thailand). Detta betyder även att det bara är 10 (!!!) ARBETSdagar kvar, ahhhh, inte länge kvar nu :D:D:D. It's gonna be aaaawesome! Ska visa stället vi ska bo på sen!
Puss!

Bara 4 dagar senare

Ahh fan vad dålig jag är! Inte uppdaterat sen tåget. Fast jag har faktiskt inte direkt haft tillgång till internet i Trollhättan ändå, så jag skyller på det. Jag berättar mer om helgen sen. Ska även visa mitt senaste inköp som jag gjorde där, en VÅRJACKA!! Kändes skitkonstigt att köpa ett tunnt ytterplagg nu efter denna askalla perioden, men mysigt :)

Just nu är jag på jobb, sen ska jag på ridning ikväll. Uppdaterar sen! Puss!!

En bild på mig just nu: Ge mig ett S, ge mig ett L, ge mig ett I, ge mig ett T, ge mig ett E, ge mig ett N...


På tåget

En supertrött töntig hälsnig från tåget. Är påväg till Trollhättan, är snart i Göteborg. Boooooring!


Gulsot på köpet

Hej, fun facts: idag tog min foundation slut. Jag har försökt skrapa och skaka och slicka upp resterna i typ en vecka nu men imorse var det bara att inse fakta, den var slut.

Därför började jag leta igenom gamla sminkväskor (som jag haft sedan typ 5 år tillbaka) och hittade en flytande foundation som jag brukade använda i början av gymnasiet :P Japp, då får jag väl ta den tänkte jag, och sitter nu här och ser ut som att jag fått gulsot helt plötsligt. Jag försökte ta bild på denna men lyckades inte särskilt bra. Men ni kan få bilderna ändå. Jag försökte göra tillhörande gymnasie-fjortisposer för att få mer effekt också på vissa!









Sen kom det visst ett öga som ville va med på bild också...



Tja, det ser ju iallafall bättre ut än när jag gjorde spraytanning (på salong!!) för första gången. Helt sjukt att jag gick därifrån utan att säga till, och hon som sprayade var verkligen NÖJD med resultatet... o_O haha, men andra hade kul i flera dagar åt mig iallafall! :P


Min första videoblogg!!...sucks! :)

Hehe, provar webcamen på datorn och gör en videoblogg för första gången!! Går inte så bra med tanke på att ljudet är uruselt, men jag slänger upp den ändå! Jag har absolut ingenting att säga, men ni kan väl kolla ändå om ni vill :)


Köttfrossa

Jo, hade nästan glömt bilderna från 5 års dagen, det ser/låter inte så romantiskt ut med KÖTTFROSSA direkt :P Men de va mysigt,och framförallt GOTTTTTTTTTTTT!!!!! Förlåt till alla vegetarianer och sånt nu men vi är båda köttälskare, speciellt jag. Det är NÄSTAN som godis för mig (och godis betyder mycket! Typ 50 % av mitt liv betyder godis... och kött typ lika mycket, 49% kanske... eller nej, 35 % kött och resten är tillägnad Lohmanders bernaisesås). Nej men alltså jag kan verkligen få köttcrave, måste alltid pilla på köttet i mataffären, och har jag väl börjat titta på en röd köttbit som ser fin ut så måste jag köpa den. Även om det är en tisdag och jag hittar en 10 årig hängmörad ungoxefilé för 800 kronor kilot typ...

Okej, det blev ett köttigt inlägg, inte meningen, men vi hade iallafall mysigt på vår 5 års dag :) Alltid bra att ha den den 13/2, alltså dagen INNAN alla hjärtans dag. Man får ALLTID bord på restauranger, och man behöver inte köpa dubbelt upp i presenter eftersom man "slår ihop det" :D. Usch så praktiskt det lät...


Ridning

Hej hopp alla glada :D Jag är glaaaaaaad!!! Som jag sagt innan så har jag börjat på ridning. Har alltid älskar hästar och vetat att jag ska rida, och nu är det dags helt enkelt :) Så nu har jag precis varit i stallet, först på ridpasset så glömde tränaren bort mig (då jag stod i en annan del av stallet, ifrån de andra) så jag fick komma eftersläpande typ 10 min efter de andra :P haha, får ha mer koll nästa gång. Sen skulle vi trava, vilket jag aldrig har gjort innan med min häst Ricochet, men det gick faktiskt väldigt bra!! Jag fick till och med "visa" de andra hur man skulle göra, och fick massa beröm :D hihihihihi!! Förlåt men jag är verkligen barnsligt glad över ridningen. Känns verkligen som att det är meningen att jag ska göra detta. Stannade kvar lite i stallet efteråt också och gosade lite med hästapollen :) <3<3 Här kommer en o annan bild från idag!

5 års dag och kräkig

Bläääää, idag firar jag och min pojkvän 5 år (!!!!) och har precis vatt o käkat filefrossa på Rådhuskällaren. Men har så j*********vla ont i huvudet att jag vill kräkas nu :( tyck synd om mig!! Just nu sitter ja i bilen o väntar på att Marc ska köpa efterrätt.... Fatta.... Jag låter honom välja själv!!! SÅ ont har jag! Det om något visar faktiskt att man har galet ont. Jaja, bilder får ses när ja e hemma igen.


Visst, visst!!??

Jag måste bara visa detta klipp. Visst kollar han in i min kamera?? De va tjejen brevid som skrek men de fattade nog inte han :D hihi (Ursäkta om ni fick nackspärr av o kolla på den...)


Bakfylleskridskor med Johan

Japp, idag mådde jag då inte så prima som ni säkert kan ana. Bästa botemedlet, SKRIDSKOR! Frisk luft och röra på sig gör faktiskt susen (även om man inte känner för det när man ligger där i sängen på morgonen och hoppas att man kan hamna i tillfällig koma i ca 8 timmar, för att slippa det värsta). Här är iallafall ett smakprov på hur det såg ut idag, inte på topp direkt, och inte så lätt att åka med massa snö och skrovlig is, men kul var det iallafall :) Varning för skabbighet. P.s. Iphonen fick typ damp i kylan så det blev helt suddigt, men men.



Plus två bilder från morgonen, och ja, jag somnade med smink, så jag är egentligen inte så fräsh som det ser ut!

Konsert och allmänt prat

Hej, tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från igår. Åter igen ett försök till att ta upp skrivandet. Men faktiskt så har jag blivit duktigare på att ta tag i saker jag tycker är roligt. Har t.ex börjat pyssla mer, börjat på att skriva en egen kokbok, har köpt ett skissblock och börjat skissa på teckningar :) Har börjat på RIDNING!!! som jag än så länge ÄLSKAR! :):) Har dessutom en massa planer för framtiden nu som jag inte kan dela med mig av ännu men det kommer!  OCH, jag har äntligen bestämt mig för vad jag ska läsa vidare till, sten från bröstet, JA! Ni som känner mig vet att jaghar jobbat i snart 2 1/2 år efter gymnasiet bara för att komma underfund med vad jag vill bli, detta kommer dock i ett senare inlägg.

Idag tänkte jag visa lite töntiga och fina bilder från igårkväll när jag var på konsert med min finaste Maria. För ett tag sedan när vi var hemma hos henne så satte hon på en låt som vi lyssnade på repeat heeela kvällen. Låten var "Under sjukhusen" - Jonathan Johansson. När vi sen råkade se att Jonathan spelade på Mejeriet bara några veckor senare så bestämde vi oss för att spontanboka biljetter samma kväll till hans konsert :) Detta är låten som jag blev hooked på, men hans absolut bästa låt heter "Stockholm", lyssna på den!



Jag hade inga direkta förväntningar utan tänkte mest att det skulle bli nice och vara chill att kolla på. Men OOOOOJJ vad bra han var!! Blev totalt kär!! Så sjuuukt duktig live, och verkligen en sån person som är BÄTTRE live än på skiva/spotify. Sjuukt musikalisk, alla instrument bara passade så jäkla bra ihop, och hans röst var sjukt fångande. Genren är väl typ indie-pop. Extremt roligt att bli positivt överraskad :) Här kommer en bildbomb från kvällen! (Varning för förfest som som vanligt spårade ut! :P)

RSS 2.0