Tiden går snabbt!!!

Hej hopp! Tänkte bara berätta att det är denna helgen vi flyttar!!! Ahhh, känns cp, har ändå bott här i snart 20 år (jag vet, det är verkligen dags). Villverkligen flytta men har aldrig gjort det innan så det känns ju sjukt pirrigt. Undrar verkligen hur Pelle (min katt) kommer att reagera. Ska ha honom inne tills vi märker att han trivs, typ 1 - 2 månader, innan vi släpper ut honom. Hoppas verkligen det går bra.

Ska lägga mig sjukt tidigt ikväll, har varit en zombie den senaste veckan. Jobbat varje dag och hela helgen nu, inte bra. Två dagar till, sen är jag ledig :) Längtar tills jobbet är klart imorgon, då ska jag hem till min älsklings gubbstrutt oc kolla TRUE BLOOD!! Omg, den är verkligen bra som tusan. Sjukt speciell serie men bra som fan om man gillar den stilen :)

Morgonen efter, på torsdag, fyller Marc år. Ska börja dagen med att åka upp till HBG och prova ************, igen. Ska bli sjukt spännande!! :) samt fika på Ebbas fik innan vi ska tillbaka till Lund igen för jobb. På kvällen äter vi mysig middag med Cinsano Asti och firar lite :) Sen från fredag till söndag är det flytt flytt flytt som gäller!

Har förresten köpt VÄRLDENS finaste ljusstake, ni ska få se nästa vecka när vi flyttat klart! :)

Btw, nu är det bara 34 dagar kvar tills jag ska ******* *******!!!! AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH :):):) hihihi, jag vet att jag är taskig men ni ska få veta snart vad det är jag ska göra!!

Pussilipuss!!

Mjölk i stora lass

Idag har jag druckit 1 liter mjölk själv...bara halsat...helt sjukt

RSS 2.0