Valborg imorgon

Såja, då var det dags för omtalade valborg i stadsparken i Lund, eller ja, imorgon rättare sagt! Ska börja imorgonbitti med frukost hemma hos en kille vid 9 på morgonen, sen drar vi genom stan till stadsparken och hittar ett nice ställe (om det inte är proppfullt redan). Hänger där hela dagen (hoppas hoppas att det blir vaaaarmt!) och drar antagligen hem och grillar hos någon sen på kvällen :)

Frågan är ju bara för det första vad man ska ha på sig... Ute hela dagen utan att veta vad det kommer bli för väder. Och sen för det andra vad man ska ha med sig....picknikfilt? Sån där kylbag? Mat att grilla? Korv? :P Godis? Nej förlåt vad var det för fråga!? Godis!!

Jaja, we will see. Gör antaligen inlägg imorgon då! Synd att jag inte fattar hur man bloggar från mobilen....
Puss!


Skrivit på papper, check!!

SÅÅÅJA, då var kontraktet påskrivet och vår första lägenhet väntar! Helt sjukt! Som vi kämpat och väntat :) Kan inte vänta tills jag får nycklarna och kan börja inreda och renovera!! Långa nätter av målande, ihopmonterade IKEA möbler och pizza <3

Jaa, jag vet att ni säkert tänker att "jaa, så säger hon nu, vänta bara" och jag kommer säkert bli trött flera gånger men jag ÄLSKAR sånt! Att få sitta och pilla och dona med MINA grejer i MIN lägenhet som har ALL potential!! HIHIHIHIHIMAHAHAHAHAHHIHIHOHOHOHO


LÄGENHET!!!

Vad ni inte vet på bloggen är att jag har letat lägenhet nu i 8 MÅNADER intensivt!! Har varit kaos och vi har förtvivlat inte hittat någonting. Har haft 2 st på g som sedan har skitit sig av diverse anledningar. Men nu ÄNTLIGEN ringde mäklaren igår och sa att vi fick den lägenheten som vi egentligen ville ha ända från början, som vi visste skulle ut på hemnet men som har varit en SJUUUUKT seg process. Den är inte stor, 37 kvm, men vad gör man inte för en lägenhet centralt i lund :) IDAG SKA VI SKRIVA PAPPER SÅ HÖRS SEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D


Red riding hood

Var på bio igår och såg Red riding hood. Det skulle alltså vara en sorts "remake" av lilla rödluvan, fast lite mer komplicerad :P Dock innehöll den replikerna "Mormor, vilka stora ögon du har! Vilka stora öron du har! Och vilka stora TÄNDER du har!!" haha, det var lite skrattretande, men ändå lame om de inte hade funnits med...

Har varit spänd på den länge då den har verkat as as bra, är dessutom the director of Twilight som har gjort den :) så hade extra höga förväntningar. Den var absolut bra och sevärd, men kanske inte så "breathtaking" som jag hade hoppats (ursäkta mina svengelska meningar). Men som sagt, absolut sevärd!!


Chill i solen

Såhär dagen efter så satt vi ute på gräset och njöt, förressten så verkar de där brustabletterna "Bakis" fungera, har tagit dom 2 ggr nu och verkar verkligen fungera!!











Sliten? Ja


Utgång utan framgång

Yoyo, igårkväll var jag med min kompis Linda, vi hade först jättemysigt och åt pizza med bernaisesås (svingott) och allt sånt, efter det hade vi planerat att dra ut, jättebra tänkte vi, jag menar med tanke på att det är påskhelg så kommer ju uteställena vara PROPPADE trots att det är söndag. Efter att vi fixat oss och svept några drinkar så drog vi in till Malmö och planerade värsta taktiken för att komma in (då det var typ 25 års gräns). När vi självsäkra gick fram till dörren blev vi insläppta direkt, kom in, första garderoben var stängd... OKEJ, går upp till nästa våning där det spelas musik, den garderoben var öppen men inte en jävel hade hängt in någon jacka! Helt tomt på ALLA dansgolven och alla som jobbade i barerna följer oss med blicken när vi går in, INTE BRA!

Fick sätta oss i trappuppgången och leta efter någon annanstans att gå. Ringde min kompis och arbetskollega Anna som satt med en kompis på Möllan och drack öl. Fick veta av henne att INGET ställe hade öppet typ :| Tydligen pallar inte folk gå ut på söndagar, suck... Vi drog iallafall till Möllan och tog en drink med dom, det var iallafall trevligt :P haha.

Blev kompisar med en taxichaufför som körde oss till Lund för ......160 spänn!!!!! (För er som inte vet så kostar det i vanliga fall MINST 300 spänn! Helt galet, han var sjysst och ska bjuda oss på chokladbullar nästa gång! :)

Sov över hos Linda och gjorde american pancakes till frukost, GOTT! Så, nu har ni fått hela historian om gårkvällen!



Först, lite pose bilder





I bussen påväg in





På möllan



Jag och Annapannastektefläsk



Linda på bild med sjukt obekväm kompis till Anna, haha! :P



Jag och min polare taxichaffissen!! Vi sa att vårt hemliga kodord så att han visste att det var vi skulle vara chokladbulle, bara så ni fattar :P


Väluppfostrad

Skulle plocka bort 2 fästingar som hade bitit sig fast på min fina Pelle (ja, han är döpt efter Pelle Svanslös (när jag var 9 år gammal)) och duktig som han är så la han sig till rätta så att jag lätt kunde pilla på honom så mycket jag ville! :) Han har alltid varit superduktig när det gäller sånt. Alltid när han fått fästingar och diverse skador genom åren så har han på något sätt förstått att vi vill hjälpa honom, och alltid legat blickstilla :) Ja, jag vet, tråkigt inlägg, men det behövde faktiskt dokumenteras...




Malaysia

Ja, det blev ett andra inlägg trots allt, till och med samma dag :) Tänkte bara lägga upp lite bilder från vår Malaysiaresa som vi gjorde nu i Februari-Mars. Var där med familjen i 2 veckor, här kommer en bråkdel av alla bilder vi tog!!











"Hitler-katten" Stackars liten









Syns inte så tydligt här men vi simmade med MASSA 1 1/2 meter långa hajar!! :)















Who knew?

Nu på senaste har jag faktiskt hört att folk frågat varför jag inte bloggar längre. Folk har alltså varit inne på min blogg när mitt senaste inlägg var skrivet 2010-05-15 och handlade om Travie McCoys "nya" låt "Billionaire"... Det måste ju ändå betyda att jag var liiiite rolig att följa :) (säger vi).

Anyhooo så fick det mig att bli lite sugen på att skriva ett inlägg igen. Och vem vet, kanske jag till och med känner för att skriva ett andra inlägg sen också... Jag köpte mig ju trots allt en ny kamera för ett litet tag sedan, vore ju dumt att inte använda den!

Nu ska jag ut och grilla på vårt nylagda trädäck, har varit galet varmt de senaste dagarna, och nu är man ju dessutom ledig under påsken! NAAAAJS!

Hörs nog sen, ja, nej, ja, nej, ja, nej, ja, nej.....moahahaha


Här får ni en bild från i vintras bara för att jag inte har tagit någon passande bild till inlägget

RSS 2.0