Bring it on

Hej, från och med nu kommer jag vara igång tills allting är klart. Nu ska vi sticka och sola, sen direkt till Bjärred. Där ska vi göra oss iordning för att sen äta middag och tura på båtarna mellan helsingborg helsingör med släkten. När vi kommer hem ska jag träffa Maria som ska försöka lugna ner mig  inför imorgon. Ska hyra film och bara mysa hela kvällen. Sen åker jag med henne in till Lund där jag sover, för att sedan gå upp ganska tidigt och åka till ***********. SHIT. Det där var en snabbgenomgång av vad som kommer hända nu. Önska mig lycka till , I will need it!!


<3

Shit...

...is the word. Nu är det 7 dagar kvar tills jag ska göra min hemliga grej. Vaknade dock inatt av hjärtrusning, samma sak som hände för ett år sedan, fast lite mildare denna gången. Tror jag visste mer hur jag skulle hantera det nu. FY FAN vad det är obehagligt. Sån jävla ångest och panik man känner. Försöker till och med att andas lugnt och vara lugn men det känns som att kroppen helt tar över. Hjärtat dunkar 10 ggr hårdare än vanligt mot bröstkorgen, man hör varenda hjärtslag både i huvudet och i rummet, när det är som värst slår det säkert över 250 slag i minuten. I samband med det mår man SUPER illa direkt, får dundrande huvudvärk, blir helt svullen i näsan, känns som att man inte får tillräckligt med syre, sticker asmycket i hela kroppen och värker som enorm växtvärk i benen. USCH! Nu fick ni alla symptom på en gång. PLUS att man är så jävla rädd.

Fan jag måste vara nervöst lagd eller nåt. Var hos läkaren denna gången också, åkte dock inte in till akuten nu. Dom hittar inget fel. Förutom att jag i vilopuls har dubbelt så högt som man ska ha :/ dvs 127 slag i minuten...(dock får jag alltid lite extra hög puls när jag är i sjukhusmiljöer, men ändå) Han sa typ "mm, ditt hjärta mår inte bra". Det känns ju kul att höra. Han sa att han inte kunde göra någonting, kunde ge mediciner men det ska man inte börja äta förrän man blir över 50 typ, KUL! Nej tack sa jag.

Var tydligen någon sorts panikångest attack. Måste hitta roten till någon inre stress jag känner, samt träna regelbundet för att försöka få ner pulsen på det sättet. Vad ska man känna just nu? tell me, för jag vet inte själv.

RSS 2.0