Photoshoooooot

Hej
Idag har det varit fotografering för Ninii för hela slanten. Jag är totalt utmattad :| Har varit kul iallafall....har fotat ALLA plagg, PLUS gjort en kort reklamfilm som ska spelas upp på Stockholm fashion week nu den 6:e augusti. Tror det blev ganska bra faktiskt! :) Och sjukt snygga kläder...gaah

Tog tyvärr inga bilder från fotograferingen men jag får dom så småningom och då lägger jag självklart upp några :)

Nu ska jag KÖRA till Lund (hihi), precis som jag KÖRDE hela vägen till staffanstorp och sen vidare till Lund igår. Det är fan ÄNNU bättre än jag trodde att ha körkort, sån frihet så det är inte sant. Och att sitta själv i bilen med hög musik och sjunga högt är ju bara det bästa ever!!! :):) maaaaaaaaaaahhh

Mitt preliminära körkort!! :)


KÖRKORT!

AAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH OMG!!! Jag klarade det på första försöket!! :D:D:D heeeeeeelt sjukt!! FAN VILKEN FRIHET!!!!!!!!!!

(p.s. Harry Potter levde verkligen inte upp till förväntningarna... verkligen bara en startstäcka till 7:an)

Snart är det dags!

Hejhopp

Har precis varit inne i Lund och haft min NÄST SISTA körlektion innan uppkörningen som är imorgon. Gud. Gick hyfsat bra idag men glömde högerregeln 2 ggr!! Inte bra...


Nu hade jag tänkt gå ut och suga upp den solen som finns (och hoppas på att få bättre hy SNABBT) och förhoppnings somna en liten stund i solstolen också. Behöver verkligen all sömn jag kan få inför imorgon. Och inatt kommer jag inte kunna sova förrän tidigast 1. Sen måste jag upp vid 6 tiden för att ha min sista körlektion innan uppkörningen som är vid 9.30!!!!!!

Efter min solning ska jag masa mig in till Lund igen vid 6 tiden för att möta upp Maria och Emilie för en fika, innan vi sen ska se HARRY POTTA!! :) ska bli mys. Tove kommer sen också men hon jobbade så hon hinner bara bion.

Mmm, så det var en snabb update om vad jag ska göra idag. Har också mail at Marlene som har hand om Spray tanningen som jag vann av Stina-Lee! Jag beställde en tid på tisdag! Är förväntansfull att se hur det blir! :)

Ha det bra så länge, pussisar
<3

Håret blidde färgat... :)

Jaa...nu så har jag färgat och slingat håret... antagligen syns det inte så mycket på bilderna. Ville ha ungefär samma färg som innan, bara utväxten som störde mig. Efter endast färgningen och innan jag slingade det var håret blå-grått och jag höll på att börja gråta :/... det blev ändå helt ok till slut dock...Lägger upp före och efter bilder så ni får se. Blev nog lite "krämigare"/ljusare efteråt va? Som sagt..syns inte jätte bra i det ljuset. Och kände verkligen inte för någon ansiktsbild ikväll btw... :P


                                              FÖRE                                                                                      EFTER
 

Färga färga

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej bloggen... nu ska jag färga håret, kolla på A cinderella story med Hillary Duff (I knooow), käka Marabou och dricka Vitamin Defence...Någon som smakat den? RIKTIGT GOD!...och nyttig!...tror jag iallafall, eller så är jag lättlurad.Och JA, det är faktiskt lönt att dricka någonting nyttigt samtidigt som jag äter choklad...det känns bättre så, och med psyket kommer  man långt! :) Puss so long!

(Jag fotar och visar hur det blev sen)


Haha guud

Haha, gud vilken chock. Kom precis hem från en stugan på Gäddevik och såg att jag VUNNIT i Stina-Lees tävling! Gud vad roligt!! :):) Jag som verkligen aldrig vinner!! :)

Blir definitivt före och efter bilder Stina!! Tack så jätte mycket!

???

Suck...kan det inte komma en liten ande ur en flaska och berätta för mig hur och vad jag ska göra, hade varit så sjukt mycket enklare.

Piss helvetes kuk öra

Fan alltså. Har ju berättat att jag skaffat nytt (asdyrt!) smink från id som ska hjälpa huden och vara skonsam och allt det dära. Så har jag verkligen ansträngt mig att BARA använda det sminket och att RENGÖRA VARJE kväll och morgon samt använda fuktkräm och acnekräm på kvällen. Denna acnekräm..."Basiron 10%" som den heter, är typ det starkaste receptfria läkemedlet mot acne man kan få. Har använt den i ca 1½ år (!) och den brukar funka...

Min hy blev också bättre när jag använde id smink och rengör varje kväll....UNTIL....jag 2 dagar i rad använde Makeup stores smink plus att jag slarvade med rengöringen. Sedan dess har min hy sett FÖR JÄVLIG ut!! Idag när jag kollade på mig själv i spegeln började jag fan gråta av att se mig själv... :| Känner mig stressad att få bra hy dessutom i och med att jag ska fotas hela dagen på fredag och då MÅSTE jag verkligen se bra ut.

Mamma körde därför akut till apoteket och fick där reda på att jävla BASIRON som jag använt inte får användas mer än typ 2 mån!!! Och man får dessutom inte sola under behandlingen med den (vilket jag inte visste) för att den BLEKER huden!! Det är DÄRFÖR jag ALDRIG blir brun i ansiktet! SUCK... Den är därför jag ser ut som ett cp i ansiktet och har helt ojämn och konstig färg.... JAG ÄR FUCKING BLEKT!

Fan att man inte fick reda på detta innan alltså! Nu har iallafall mamma varit sjukt snäll och köpt en serie med hudvård från Vichy för typ 600 spänn till mig. Den ska vara väldigt antibakteriell och skonsam mot huden. Can't wait! Hoppas bara att min hy återhämtar sig... :(




Källbybadet ohh yeah

Bara ett kort inlägg, skulle bara säga att vi var en ltien stund på Källbybadet igår. Inte spec bra väder dock... Marc och Emil blev uttråkade och drog och gungade på lekplatsen och använde alla andra redskap på lekplatsen. Haha, de såg verkligen ut som förvuxna barn och jag var tvungen att ta bild, emn sen dog kameran så jag hann aldrig fota när Marc nästan gungade sönder en leksakshäst...stackars småungar, de verkade bli helt ledsna :P


Fika...och spontanutgång :)

HejHej... efter mitt teoriprov i Tisdags så hade jag och Maria och Emilie planerat en fika på EH som jag skrev i förra inlägget. Det blev supermysigt och vi satt i typ 3 timmar och snackade skit :) Vi var supersugna på utgång och bestämde oss för att gå ut på kvällen direkt!

Så jag åkte med Maria hem till henne (utan festkläder eller någonting) och så lånade jag ett skitfint linne (se bild) av henne och smink och massa annat dylikt. Sen drog vi till Malmö till Breeze där edt var "IT'S TUESDAY." (inget annat hade typ öppet :P) där var faktiskt mycket folk, och vi fick till och med (tyvärr) stå i kö i typ en timme. Lite drygt men väldigt kul när vi kom in iallafall :) Blev 2 sjuuukt äckliga bilder tagna som jag ska visa också :P haha

Vid stängningsdags kom Marias snälla mamma och hämtade oss mitt i natten och jag fick schhhhlagga hos Maria, dessutom MED linser hela natten för att jag inte hade någon linsvätska...aj säger jag bara... Hela kvällen/natten/morgonen var iallafall sjukt mysig och det var riktigt mysigt att träffa Maria (som jag inte sett sen skolavslutningen!!)

Maria och Emilie på EH



Jag och Maria på EH



Haha, såhär såg jag EGENTLIGEN ut när vi gick ut...



HEMSKASTE BILDERNA EVEEEEER :) haha, helt sjukt, ser ut som Maria är skitstark och håller upp mig, och jag är hennes slav eller nåt. Helt maskulina blev man dessutom. OCH VAD GÖR JAG MED ARMEN??? INGEN VILL SE OM JAG RAKAT MIG ELLER INTE!!



Gaah, typ even worse, vad FAN hade kvinnan för kamera? man ser helt lökig och maskulin ut. (Min tofs hade btw fastnat i håret så det var därför jag fick göra en impulspose till att dölja det...blev inte så lyckat :P) Maria blev söt iaf.


TEORIPROV!

Hej alla glada :D Gissa om jag klarade teoriprovet till körkortet!! Hihihihihihi, yesyesyesyes I DID!!! :D:D maaahhhh Jag är faktiskt stolt, har varit sjukt nervös. Pappa körde och handlade en hel Ben & Jerry endast till mig :D Jag är glaaaad!

Vid 6 ska jag träffa Emilie och Maria på centralen, vi ska typ fika :) Omg, Maria fyllde år igår och jag klarade teorin idag, detta måste firas!!! Utgång snart ffs!

Nej nu ska jag gå och äta B&J <3 Puss på alla


Gått för långt :|

Haha guud, jävla teori alltså. Jag har verkligen inget liv just nu. Jo, jag var i Lund idag! För att ha körlektion :P Till och med min körlärare tyckte att jag var tragisk...det säger en del...

Btw, Tove, kolla in "Mys på EH"...jag har lagt till bilden för din skull! :P

Frukost

Åhhh, detta är btw min underbara frukost som blev AAAAAAAAASgod!! :):) MMMMmmmm Nybakta scones med smör, philadelphia och världens godaste björnbärsmarmelad med massa hela björnbär! Och jääääääääättegott Mambo Jambo te från tehuset Java!! :)






Mys på EH

Helloo, sorry för dålig update men jag dejtar min körkortsbok just nu... (HAHA... :P någon som förstår skämtet? :P)

Här kommer lite bilder från i söndags när jag fikade med Tovisen och Emilie på EH :)

Tove kände för att köra på en lite udda lipliner...


...det gjorde emilies knä också



Tove tog en jätte taskig bild på mig så jag blev ledsen :( den får ni dock inte se... :P



bara för att Tove ber så snällt så ska jag lägga upp den otroligt äckliga bilden också...varsågod, från mig till DIG Tove! :)




Bella's lullaby



typ somnar till denna varje gång <3

försenad

Hej hopp, här kommer en sjukt försenad bild från midsommar. Känns ju lame att inte lägga upp någonting där ifrån. Bättre sent än aldrig, eller hur? :)


 
F.h: Andreas, Gustav, Astrid, Rasmus, Marc, Jag

75 år, brudtärna och baka med Malin

Heeeej :) Jag bloggade ingenting igår så jag kör en snabb update idag! Efter att jag kommit hem från Lund var det direkt in i dushen och sen på restaurang i Lomma där vi firade farmors 75 års dag. Haha gud, tänk när den dagen kommer ... (no offence farmor) :). Farmor fick biljetter till Tom Jones konsert...hmm, hon verkade lite förskräckt :P

Där fick jag även reda på att min kusin (som just nu bor på Mallorca) ska gifta sig, och att JAG ska vara brudtärna...typ "maid of honor" alltså! :):) FETT! Har aldrig varit sånt innan. Dock ska bröllopet inte vara förrän i Mars typ, men fy fan vad nice :)

När vi kom hem drog jag till Maaalin, min gamle vän, och bakade lite asgoda kakor, samt kollade på Borat (som jag inte sett innan). Förstår verkligen inte varför alla tjatar om den filmen. Okej jag klarar mycket udda skämt men denna filmen var sjuuukt förnedrande främst mot kvinnor och judar. Trodde typ det var förbjudet att skämta om judeutrotningen...
Men iallafall :) kollade igenom Malins 700 amsterdam bilder och fick höra sjuka historier :P Jag är sjukt pepp på att resa (dock kanske inte till amsterdam :P) och vi kom överens om att jag ska skaffa ett jobb nu så att vi kan resa någonstans. Sounds good tycker jag, får fan ta mig i kragen trots att "jag ska fokusera på körkortet"...  Är över huvud taget i STORT behov av cash nuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!

Hörs sen pusssss

OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!

SHIT!!! Detta FÅR INTE hända!!!!!!!!! Jag har skrivit ett ENORMT fel här på bloggen!!! I inlägget som heter "Eller inte..." där jag skriver om filmen jag såg "I taket lyser stjärnorna" . Jag har råkat....shit....hur säger jag detta.....jag haaaar....puuh...skrivit att jag skulle äta Mc feast....när jag egentligen menade BIG TASTY!!!! Hur dum får man vara???????? vilken skam!!! Jag skäms.... :|

Mineralsmink!

Oooh yes, fick både mitt puder och min foundation från id på posten idag! ÄLSKAR när det ligger paket i brevlådan :):) För er som inte läst det innan så är id ett smink som består endast av mineraler och som endast gynnar huden, man kan till och med sova med det. Färgen på foundationen som jag valde var HELT perfekt och jag känner redan hur min hy känns bättre :P !! Haha.

Får hoppas på resultat snart iallafall!
Varit lite dålig på att uppdatera... ska försöka uppdatera mer. Grejen är att det enda jag gör om dagarna är att plugga teori till körkortet i princip (har uppskrivning om 11 dagar!!).

Hörs snart igen pusslimüsli.

HBG...for real

Haha, ja. Igår blev det att vi FAKTISKT åkte till Helsingborg. Skrev ju förra veckan att vi skulle åka, men det blev inte av. Vi åkte iallafall som sagt igår och det var beyond mysigt! Både jag och Marc har kommit fram till att Helsingborg är bäst, bäst fikaställe, bäst shoppingställe, bäst badställe, bäst uteliv ställe och massa massa mer (För att vara Sverige då självklart! :P) Känns faktiskt nästan som utomlands. En stad precis vid havet, kan det bli bättre? Maybe a potential place to live...som student? :)

Marc har föressten rakat av sig håret. No comments. Haha :P

Här kommer lite nördiga foton iallafall!



Frukost på EH <3<3<3



Supermys <3



Tufffffffffffffffffingen Marc... :P (not)



:)



Haha, so not like me att köra såna här poser egentligen men wth :)



Marc är en dålig fotograf...



Vi steker i solen och njuter av utsikten över HBG och jag kör samma pose som innan?



Marc hade bränt sig på sitt nyrakade huvud (moahaha :P)



Vi avslutade med Ebbas fik som är världens mysigaste 50-tals fik. Denna gången satt vi utomhus dock och tyvärr hade vi oturen att det började ösregna... Men vi var glada ändå :)

Dagens outfit...

Nja...inte helt nöjd måste jag säga... men jag orkar faktiskt inte leta efter någon annan topp just nu. Lägger upp bild ändå :P
Måste ju börja någon gång med "Dagens outfit" eller hur? :)

P.s. ursäkta mitt stökiga golv där jag slängt av mig morgonkläderna samt min halvätna frukost :P OBS, det var inte meningen att pluta med läpparna, råkade bara bli så för att min hund precis kom in genom dörren :P



Jeansleggings från Vero moda
Tunika från Vero moda
(T-shirt under från H&M)

Lugg?

Jag har gått igenom detta dilemma måånga gånger...och nu har det dykt upp i mitt huvud igen... SKA jag ha lugg som denna sjukt söta Myia som är med i "Date my ex"? that's the question...


Parfymen

Såg filmen "Parfymen" igårkväll. 3 timmar lång. Den är faktiskt riktigt konstig, men ändå bra på något sätt. Handlar i stort sett om en man som har överdrivet bra luktsinne. Han vill lära sig att på olika sätt fånga doften av kvinnor. Han väljer sedan ut sina mest "väldoftande" offer, dödar dom, och lindar in dom i en duk full av vaselin. Vaselinet är till för att fånga upp alla dofter. Sedan drar han av allt vaselin, kokar det och gör parfym av olika kvinnor. Målet är att skapa den fulländade parfymen någonsin. Vilket han lyckas med. Folk som känner doften av parfymen blir typ galna och avgudar personen som har på sig den...

Tänk om man faktiskt kan göra en sådan parfym (kanske inte just av döda kvinnor)... varför inte egentligen? Luktsinnet är ju ett otroligt betydelsefullt sinne som både kan ge avsmak och vällust för olika saker beroende på lukten. En riktigt god parfym kan man dofta på hur länge som helst, och nästan bli förtrollad av doften. Säg att man då hittar de ultimata ingredienserna till en parfym... Är det inte möjligt att man blir bokstavligt talat förtrollad då? - Nästan som en lovepotion kanske? haha. Jag vet det låter kanske flummigt, men samtidigt.... why not?

(Btw, förlåt om jag förstört för er som inte har sett parfymen än och ville se den :P men det gick faktiskt på tv igår så ni hade kunnat se den! :P)


Mulet väder = shopping

Första dagen på länge det är mulet väder, och vad gör man då? - Shoppar! :) Jag blir så glad av att handla nya grejer, det är nästan läskigt... Iallafall, var och shoppade med mammi och detta handlade jag!! :) Ursäkna lite halvfattiga bilder men va fan, jag har inte riktigt lärt mig det här med "dagens outfit" och hur man fotar det :P haha.

Dessa snygga brillzen från Top Shop köpte jag, blev så himla glad för jag brukar inte passa i pilot brillor men dessa var faktiskt rättså snygga! :) eller?



Dessa jeansleggingsen som ALLA butiker säljer just nu är köpta på Vero Moda för halva priset! Wooho!



Gaaaah, fick ingen rättvis bild på dessa aaaaaascoola jeans från Bik Bok, men dom är verkligen niiiice! :):):) Men tar typ en kvart att ta på dom eftersom tårna åker igenom alla hål hela tiden när man drar igenom benet. :P
Köpte även denna over size t-shirten från H&M!! Slappt och snyggt!


Michael..

Läser väldigt många bloggar själv, och har märkt att ALLA skriver väldigt mycket om Michael Jacksons död osv... Jag har inte gjort det :/.... ser helt ärligt ingen direkt anledning till det heller. Jag tycker självklart att det är sjukt hemskt och allting, jag tyckte också att han var en RIKTIGT bra artist, men enligt mig gör det inte honom mer värd som människa. Så varför bli SUPERledsen och hysterisk över att en 50 årig man som levt sitt liv maximalt har dött, när det finns flera flera barn som både våldtas och mördas och torteras varje dag som knappt ens har hunnit starta sina liv? DET är det värt att bli upprörd och ledsen över.

Och nej, jag tycker inte att jag är hemsk som säger så. Jag tycker bara att ett liv som popstjärna inte är mer värt än oss "vanliga" människors liv.

På tal om någonting HELT annat, gå in på denna länk:  Gratis SMS och registrera er! Asnice med massa gratis sms! :P haha, jag är så nördig.

Puss so long

Bilderna från Gäddevik

HEj hopp, som jag lovat så kommer bilderna från förra veckan från Gäddevik!
Obs, det blev många hundbilder...har man ingen annan som vill ställa upp som modell så får man ta vad man har! :)



Doggsen älskar att rulla sig i blåbärsriset och är helt överlyckliga över att ha kommit fram



Fint :)



Teddie lär sig simma :)



och räcka tungan...



Opuz på bryggan



Båda parter lika nyfikna...











Halv 5 på morgonen, massa rök på sjön





Vid ett ställe som heter Karsefors...som jag var säker på att det heter Forsa kar...men nänä...





Bilden som typ ska användas som tatuering

New moon

Omg omg omg, de första new moon set pictures! Till Twilight serien ni vet!! Åhh, det går inte att beskriva hur mycket jag älskar Twilight. Alltså verkligen inte. Jag har sett sjuuuukt många filmer i mitt liv, men jag tror inte att denna går att överträffa. Har aldrig blivit så tagen av en film. Och nu kommer 2:an snart! New moon! aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:):):):):)




id bare minerals

Alltså det slår aldrig fel. Man blir ALLTID glad av att handla nya grejer :):) nu har jag för typ första gången någonsin handlat smink (mamma köper alltid annars via jobb) . Och dyrt smink dessutom. Men det verkade så otroligt bra så jag var bara tvungen! Har än så länge köpt foundation och veil puder från märket id, som är 100 % mineralsmink som ENDAST är bra för huden, inte täpper till porerna, har uv faktor 15 och man kan till och med sova med det om man vill. Det ser varken ut som man är sminkad, känns som man är sminkad och ska dessutom hjälpa huden om man har problemhud!! Förutom foundation och veil puder ska jag även köpa concealer. Allting (till och med foundationen) är i pulverform pga att det är 100 % mineraler.

Foundation kostar i vanliga fall i butik 425kr, jag fyndade den för bara 290 kr!
Veil pudret kostar i vanliga fall i butik 425kr, jag fyndade det för bara 274 kr! :):)

Får se vad jag kan fynda concealern till!


Hörby marknad

Haha, yes. Igår var det Hörby marknad som gällde :) Har alltid varit tradition att åka dit varje år sedan jag var liten. Men har inte varit där nu på några år. Vi åkte iallafall dit igår. Var riktigt mysigt faktiskt! Det var varmt som fan dock. Köpte ganska mycket, allt var ätbart utom en scarves :P tog lite pics. Short update, hörs sen, puss



Haha, tuffingen



Stötte även på mormor och morfar :)



Och kusinen :)



Mumsi :)



Jag är bäst :P



Haha, sjukt onödig bild, men jag har tråkigt. Tjiao (Marc kommer btw bli pissed av alla bilder jag lägger upp...)



Dom var väldigt snälla och delade ut gratis kondomer dessutom . Haha, mamma såg lite besvärad ut när de försökte ge henne :P



Här är scarvsen jag köpte btw
.

Eller inte...

Ja...HBG var det ja. Blev inte det. Var preciiis på väg att åka då vi fick reda på att ingen skulle vara hemma och ta hand om Opuz (som måste ha sällskap nu när han är skadad och sjuk). Så...vi fick helt enkelt skjuta upp det. Men kanske bara var bra, för då kan jag ju ta med kameran när vi åker nästa vecka istället! :)

Blev en sjuukligt varm dag då vi bara låg inne med alla fönster öppna (vilket knappt hjälpte). Bestämde oss för att gå till Mc donken och köpa vars en Mc feast (GOOOOTTTT!!!), spela lite basket och sen gå till Hemmakväll och hyra en film istället. Vi hyrde en helt sjukt bra film som jag lipade som fan till... :(:( Den va svensk...brukar inte gilla svenska ungdomsfilmer men fan alltså... "I taket lyser stjärnorna" som är baserad på boken. SE DEN!


RSS 2.0