HBG

Hello, heeeeela denna dag kommer att spenderas uppe i Helsingborg. Ska gå runt och strosa och fika på ett asmysigt fik som har världens (!!!) godaste kladdkaka! Ska också dra till en tatueringsstudio där Marc ska tatuera sig om några månader. Evil twins heter den. Dom är typ sjuuukt duktiga. Ni kan ju gå in på deras hemsida www.eviltwinstattoo.se och klicka sedan på "Johan Finné" och kolla på hans tatueringar. Helt cp. Vi ska lämna en bild på det motiv som Marc ska ha sen.

Dum som jag är så rushade jag in till Lund igår och glömde min kamera! Fan! Hbg är sjukt fint annars :( Men jag ska se om jag möjligtvis hittar någon annan kamera, eller så får jag i värsta fall ta min cp dåliga mobilkamera...

Hörs senare för update om HBG, måste springa till tåget nu! Puss

Lite random update

Igår blev det inte något inlägg, men jag var iaf ute heeela dagen och solade, badade och käka glass och sånt chillidill med Alexandra. De va mys. Idag blir det körkortsplugg för hela slanten. Självklart blev det inte att jag pluggade någonting alls på Gäddevik, oväntat... Just nu håller jag på att lära mig fakta OM olika fordon..längd, bredd, max vikt, olika typer etc. RIKTIGT tråkigt. Men, måste göras... uppskrivning den 21 Juli. :|

Här är iaf lite bilder på när min hund Teddie käkar det sista av min glass :P haha, han njöt som fan.
(P.s. bilder som jag lovat att lägga upp från Gäddevik kommer mycket snart! Pappa har fixat min hårddisk nu :):) )






Hihihihihii :):):):)

Jag vet det är sjukt wierd att jag lägger upp ett glatt inlägg efter det förra. Men Marc ringde och sa att det inte verkar som att Opuz fått några andra skador än en spricka i benet och en avsliten muskel!! Helt sjukt! Änglavakt kan man säga.

Och nu till mitt glada inlägg! :) fick precis detta mailet (vet inte om det går att läsa om jag lägger upp det som bild)  av Annica som jobbar med klädmärket Ninii som håller på att lanseras runt om i världen just nu. Jag var modell för deras senaste plåtning tillsammans med en annan (riktig) modell (jag gjorde det bara för sjoks skull). Men nu visade det sig att de var så nöjda att de vill ha ENDAST mig som deras modell för hela nya Spring/summer 2010 kollektionen, och denna gången kommer jag dessutom vara med i en reklamfilm, bilderna kommer att vara tryckta i en katalog OCH de kommer antagligen synas på STOCKHOLM FASHION WEEK nu i Augusti!!!!!!! OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG :):):):):) jag är så jävla pepp alltså! fan vad cp kul!! Ska fan inte äta något godis ALLS fram tills plåtningen som antagligen är runt den 17 Juli. Hihihihihhi :)


Shit...

Oh my god säger jag bara... fick precis reda på att Marcs hund, Opuz, som var med nu på Gäddevik tillsammans med min hund, precis har hoppat från deras balkong från TREDJE våningen!!!! Så jävla sjukt. Tydligen så dog han inte som tur var! En granne hade hittat honom och burit in honom och nu är dom på djursjukhuset nu och röntgar och kollar blödningar och sånt...

Shit alltså, jag pallar inte bara gå runt och vänta på besked. Ännu värre för Marc och hans familj, fy fan. Om Opuz dör kommer Marc bli förstörd typ. Skriver senare vad som händer...

Det blev " gone until lördag" istället

Tjooo :) jaa, det blev som sagt att jag kom hem idag istället. Sjukt mysigt var det faktiskt. Har verkligen njutit till max. Soligt och varmt varje dag ( dock väldigt blåsigt). Cyklade runt och gjorde lite små utflykter, degade och kollade på film, badade några gånger :), föste in en ko i hagen som hade smitit, fäktades med pinnar, lagade massa god mat och käkade sjukt mycket godis :):)

Har tagit massa bilder men just nu dampar sladden från min hårddisk till min dator, så jag kommer inte åt dom :/ skitstörigt, har typ aaaaaaaaaaaalllt på min hårddisk...

Updatear förhoppningsvis med bilder sen!

P.s. ska äta asmycket kräftor ikväll :):)!!!! ÄLSKAR kräftor!

Gone until friday!

Såja, då var man färdigpackad! :) Ska bara ta och packa ihop datorn nu också, så skriver därför ett inlägg innan den packas ner :) Kommer inte ha med mig det mobila bredbandet... pappa behövde tydligen det till jobbet nu i veckan...typiskt.

Varför är det alltid så att hur lite man än säger att man ska packa från början, alltid slutar med att man får trycka igen och hoppa på väskan för att sakta preciiiiis kunna stänga dragkedjan? suck :)

Aja, får kompensera genom att ta många bilder istället som jag kan lägga upp sen när jag kommer tillbaka.
Har faktiskt lite ångest av tanken på att inte kunna uppdatera på flera dagar :P gud vad löjlig jag är.

See you på fredag! Pussis och kram so longggg <3

Hurtful

Är btw sjuukligt addicted till denna låten just nu...sjuuuuuukligt

Packis

Har stekt lite och ska nu packa till imorgon! Jag både hatar och älskar att packa. Älskar det för att man känner att man ska göra något roligt, men hatar det för att jag alltid får ångest över att jag glömt något... problem, problem.

Funderar på om jag ska vara så nördig att jag tar med mig sånt mobild bredband upp till Gäddevik? Ska ju ändå ha lap topen med mig upp för att kunna kolla film...:P Känner mig helst besatt av att uppdatera bloggen samt att läsa bloggar just nu. Fast jag borde kanske ta en paus? Usch jag är hemsk, haha, we'll see.

Okej bara för att jag ska ha koll på mig själv ska jag göra en lista på vad jag ska packa så jag inte glömmer något (typiskt mig, palla vara så organiserad :/ :)
  • Lätta kläder för 4 dagar
  • Underkläder (faktiskt lätt att glömma om man inte skriver upp det :P )
  • Badkläder, typ 2 set
  • Myskläder
  • Handdukar
  • Kamera!!! + laddare + sladd
  • Dator, filmer, (internet?), hårddisk, laddare...gud, jag är nördig även om jag INTE tar med internet
  • Pengar (plus kom ihåg att köpa skånetrafikens sommarkort imorgon!!)
  • Hundmat + dentastix + bajspåsar :)
  • Flip flop + vanliga skor
  • Mobil + laddare
  • Ipod + sladd, borde dock ta med internet så att man kan ha Spotify igång...
  • Shampo + balsam
  • Tandborste + tandkräm
  • Deodorant
  • Smink + borttagning +  rengöring
  • Bodylotion
  • Linser + vätska + glasögon :) that's right, det trodde ni inte va
  • Solglasögon
  • Körkortsteori (antagligen bara symboliskt)
Skriv gärna kommentar om någon kommer på något annat...godis och mat köps imorgon :)

Gäddevik

Gomorron!
Imorgon åker jag och Marc till Gäddevik (hans typ sommarhus). Ska bli nice, ska dessutom bli perfekt väder så man kan jobba på brännan :)  Ska ta med hundarna, får se hur det går, brukar vara rättså jobbigt med taxi, tåg, buss osv... Men dom älskar att vara där och det är mysigt att ha med sig "lille Teddieponken" :) (whuut?) Har bestämt mig för att jag ska köpa sommarkortet på skånetrafiken också, 485 kr...störiga pengar men jag tror att det kommer löna sig.

Bilder kommer när vi kommer tillbaka, vilket antagligen är på fredag!

Känner btw att jag MÅSTE börja plugga teorin till körkortet typ nuuuuu. Har uppskrivning den 21 juli och har inte ens börjat än :/ Okej, fan, nu mäste jag göra en deal med mig själv....ska börja IDAG....mm...det ska jag!...

Mysis med Mawlin

Hejjjjjj :) nu har malin gått hem, kollade (självklart) på "How to lose a guy in ten days" ! haha, den är faktiskt bra, har dock sett den typ 3 ggr innan. Vi gjorde asgod kladdkakesmet och åt (som det finns bilder på) och bullade upp skitmysigt i min säng!
Mysimys, nu ska jag kolla lite på skräptv som går på natten! puss gonatt



Kladdkakeboobs :)






Snygg med sol och bibel

Följ min blogg med bloglovin

Nu har jag stekt lite med skönhetsbibeln i handen :) faktiskt rätt nice bok, undrar om jag kommer bli snyggare nu...? :)




Malin kommer inte förrän ikväll blev det btw, då ska vi mysa och se nån rolig tjejfilm på min fina nya tv :) jag älskar min tv btw...

Pussis sålänge

P.s. funderar på att göra min blogg offentlig, känner att det är dags nu... gillar faktiskt hela den här bloggrejen :)

Bilder

Här kommer fressten lite lovade bilder från studenten!

Torra nuckorna! :)



Lunch på Karlssons Trädgård



Ojschee :)



Innan champagnefrukosten



UTSLÄPP!! :)



Mormor och morfar





Barfota är bäst! :)

whuut?

Omg, sjukaste ever... en reklam i glamourtidningen som kom för någon vecka sedan... Ser ni det?? Ärligt talat, vad är oddsen? Inte ens vanliga namn, och ännu mer ovanligt att sätta tillsammans. Och de som heter Marc brukar dessutom i princip ALLTID stava med K. Creepy.




Godmorgon

Hej, hopp.
Vaknade precis av att Malin ringde. Hon satt tydligen på tåget från Båstad och lät allmänt sliten :P Frågade om hon fick komma hem till mig istället för att åka hem...och vara här LÄNGE. Hmm...självklart får hon vara här hur länge hon vill men vad fan, undrar whats up.

Skriver sen och passar då på att lägga upp lite bilder också, har varit för dålig med det.

Puss

Mihihi

Helloooooooooo
Det blev en lyckad midsommar :) !! Hur mysigt som helst att sitta ute i partytältet med massa folk när det öste ner med regn utanför. Många trevliga människor faktiskt.

Jag råkade dock få i mig liiiiite mycket sprit kanske... råkade spy i min papperskorg när jag kom hem rättare sagt :) men det gör ingenting!

Hade på mig en ny grå klänning, en fin kofta, blingiga örhängen och en ring, vågigt hår i en lös fläta samt rosa-blommiga gummistövlar :) måste verkligen börja med bilder på "dagens outfit"!

Pussisisisissifgbhjgvctffuioh

Midsommar

Idag är det midsommar!! :) är dessutom en av få högtider som jag faktiskt gillar. Hade tänkt göra det obligatoriska kransen men det har fan spöregnat och åskat hela dagen. Men vad är en svensk midsommar utan regn? :)

Var egentligen först sagt att folk skulle komma hit för förfest och mat och sen utgång med det blev ändrade planer. Så nu är det fest hos Gustav som gäller. Han bor dessutom typ 150 meter från mitt hus så det är nice. Slipper lägga pengar på att åka iväg :) pengar som jag verkligen måste hushålla med nu när jag inte har något jobb...

Blir nog rättså skoj, beroende på vilka som kommer... Marc ska jobba till klockan 4, så vi drar nog inte dit förrän rättså sent. Har huset för mig själv hela kvällen och natten nu :) sweeet. Kan sjunga hur högt jag vill och dansa och dessutom springa naken om jag vill det :):) ohh jag längtar till jag får egen lägenhet!!

Puss so long!

Uppdatering 2

Har från Söndagkväll till tisdag varit hos Marc. Vi har spelat massa basket i Lund med Jacob. Har faktiskt blivit riktigt skillad på basket nu :) sen åkte vi till Bjärred tisdagkväll och har varit här tills idag. Marc åkte hem imorse. Med tanke på att jag inte uppdaterat om mig och Marc på länge så måste väl det låta lite konstigt med tanke på att vi gjort slut... Men ja, vi har bestämt att bara göra vad vi känner för "in the moment" och se var det tar oss.

Ända sedan vi gjorde slut har vi typ ENDAST haft det bra, allting är bra... Pratade om det en del idag och kom fram till att det kasnke har berott på att vi var tillsammans för mycket innan, att det till slut stod oss upp i halsen. Hade tyup inte tid till våra egna liv och hobbys. Det har jag faktiskt också känt nu när vi varit ifrån varandra mer, att jag känner mig mer inspirerad till att göra saker för mig själv eller med mina kompisar. Känns lite som ett "wake up call" som var välbehövligt. Även om det har varit det jobbigaste jag någonsin gått igenom.

Tror att det blev så med tanke på lumpen. Man träffades bara snabbt på helgerna då, och ibland bara varannan helg. Det gjorde att när lumpen väl var avklarad så blev det snarare en obsession att man skulle vara tillsammans konstant och maximera tiden med varandra så mycket man kunde för det var det man hela tiden försökte göra under lumpen (if it makes any sense). Till slut står man varandra upp i halsen och glömmer helt bort sitt eget liv....

Marc tycker också att det känns bra nu...men vi har kommit överens om att inte skynda tillbaka in i någonting förrän båda är säkra. Vill verkligen inte komma tillbaka in i den onda spiralen igen. Och jag orkar verkligen inte gå igenom samma sak igen. Känns bra just nu...

Uppdatering 1

Slarvat med bloggandet, vilket jag visste skulle hända förr eller senare. Hittar hela tiden på ursäkter för att skjuta upp bloggandet. Det har typ hänt FÖR mycket för att man ska kunna välja ut rätt saker att skriva om. Och hade jag skrivit om allt hade det blivit skit många inlägg. Ni hör själva...till och med nu hittar jag på ursäkter fastän det bara är för mig själv jag skriver typ.

Jaja, som sagt, studenten är äver, blev riktigt nice dag alltså. Champagnefrukosten var nice, skitkul att springa omkring på stan sen. Fint väder typ hela tiden (vilket det inte var någon annan som fick på hela studentveckan). Pepp utsläpp som fan, Tove råkade dessutom spruta saliv på Sigrid genom visselpipan :P haha. Flaket var fett som faaan, dock dog musiken i typ 20 min...7000 kr ljudanläggning var det ja... Hela dagen var underbar, dock var jag seg som fan på Tengners på natten. Det var kul, men kändes mer som en vanlig utekväll.

Annars har jag fikat lite på espressohouse, Jag och Torra nuckorna (Tove och Maria) hade en myskväll i Söndags och såg en film om Vagina Dentata :) haha...det var vad det låter som, en vagina med tänder, oh yes. Sjukaste filmen ever...

Hörs snart så berättar jag mer!!

Studenten imorgon

Ligger här i sängen nu i mörkret. Jag tar studenten imorgon... Ibland fattar jag det, ibland inte. Ligger och lyssnar på mamma och pappa som fixar och donar för fullt i köket (fortfarande med högsta volym på musiken igång) inför imorgon. Älskar att ligga och lyssna när det är mycket väsen i huset, känns tryggt på något sätt.

Har precis målat mina naglar knallröda :) hoppas att jag för en gångs skull inte lyckas förstöra dom innan de torkat...
Är sjukt excited inför imorgon men samtidigt skräckslagen. Inte skräckslagen just inför morgondagen, men inför vad den innebär. Men, inte ska man tänka så långt nu :) Är bara glad över att jag har så underbara kompisar att fira imorgon med :) <3 man börjar bli helt sentimental såhär mot slutet :P haha Men NEJ, man ska inte säga slutet, får fan se till att träffas ändå, jag och mina torra nuckor :)

Gonatt o puss o kram

Lite bättre stämning

Mamma och pappa pratade om det nu igen... och kom fram till att jag skulle få min studentpresent. Men att jag sedan under typ ett år ska betala tillbaka det som de inte får ut på försäkringen, d.v.s. 3000-4000 spänn. Pressure on att jag får ett jobb... men det känns väl ändå bättre såhär. Alla är vänner i familjen nu iaf, pallar verkligen inte en konstant spänd atmosfär. Värsta jag vet.

Gud vad jag har moodswings, har aldrig skiftat så kraftigt och så ofta i humör som jag gort den senaste tiden. Och tyvärr så tar jag ut det på bloggen just nu

älskar motgångar...

Så ja...det fattades bara detta. Någon stal min cykel för någon dag sedan, dagen efter hade jag bråttom till frisören för att jag skulle göra balfrisyr så därför tar jag mammas superfina Skeppshult cykel för 6500 kr. När jag kommer tillbaka nästa dag är den självklart också stulen.

Blev sjukt ledsen och gick hem och berättade det för mamma, hon blev sjukt sjuuukt ledsen och arg och typ slängde grejer och kallade mig idiot (vilket aldrig har hänt innan).

Nu har jag anmält båda stölderna till polisen, det är sjukt dålig stämning här hemma och mamma och pappa har kommit fram till att de ska lämna tillbaka min studentpresent, vilket för övrigt var en tv. Det enda jag verkligen önskade mig efter 12 års skolgång och kämpande. Jag säger absolut inte emot dom och tycker att dom gör fel men det är verkligen bara kaka på kaka hela jävla tiden. Man har kämpat aslänge nu med skolan, och sen sabbar man det med att man måste vara i tid till en fucking bussjävel för att göra en jävla frisyr.

Man borde säga "Wooohooo jag tar studenten om några dagar!!! Jag älskar mitt liv just nu och lever det till max! Känner glädjerus konstant i hela kroppen!" ...det enda jag tänker är typ "fan...varför just jag?" Och nej, det är inte att jag tycker synd om mig själv (även om det låter så) men fan alltså, det enda jag vill är att vara glad denna tiden...är det så jävla mycket begärt?

Balen

Gud, ja, det blev lyckat som fan faktiskt :) kände mig dessutom snygg! (i början av kvällen iaf) Är väldigt seg just nu, trött och pigg samtidigt. Höll mig ändå lagom crunk i princip hela kvällen :) Att dricka:

1½ glas bubbel
3 glas bubbel
1 glas vitt vin
1 glas rött vin
2 st punch
1 redbull vodka drink
2 baleys
1 vanilla någonting drink
1 baleys

Ja...låter väl ändå helt ok för att vara utspritt på 12 timmar! Skriver mer om kvällen senare. Här kommer några bilder, kommer även fler sen.





Bal!

Gud, idag är det bal, har precis vaknat, tror faktiskt att jag känner mig bättre än igår (ta i trä) ska dusha nu så får vi se sen. Kl 11 ska jag in och göra frisyren med Tove. Får inte glömma "champagnen" i kylen! Fotar och visar frisyren sen! Vädret verkar INTE bli bra idag... hoppas det inte blåser och regnar iaf.

Puss!

nej nej nej nej

Omg, fan alltså, känns nästan som att jag håller på att bli sjuk :S :S det hade vrkligen varit höjden av otur. Balen imorgon... Ska dricka massa c-vitamin och sånt nu och gå och lägga mig... känner verkligen inte för att bli sjuk.

:)

Nu är jag glad :) just nu är jag glad. Hjärtat dunkar inte så otroligt snabbt och hårt som det gjort de senaste dagarna, mår knappt illa längre och hjärnan är inte så fullproppad med grejer. Iaf inte just nu. Fan, jag måste lära mig att hitta denna känslan lite oftare! Ser faktiskt fram emot balen imorgon, och mot att göra frisyren med Tove och dricka bubbel :) och allt det andra självklart. Hoppas det håller i sig.

Puss

tänka på annat...

Nu ska jag på en av de sista skoldagarna för gymnasiet... är egentligen inte lönt att jag går, ska bara få betyg, men det är det enda sättet att inte tänka på allt skit. Det börjar gå upp för en mer och mer för varje dag vad som egentligen har hänt. Mår illa och har ont i magen konstant, låter kliché men det gör sjukt ont i kroppen hela tiden, är verkligen som att någon vrider om en kniv i hjärtat och i bröstet hela tiden. Enda sättet att minska det är att göra saker, därför ska jag sticka till skolan nu... fan, jag vill inte ha detta skitet, varför får man inte bara lov att vara glad de sista jävla dagarna på alla 12 jävla skolår man har tagit sig igenom??!

Sol sol och lax

Idag har jag solat massa, och dessutom badat! :) Och dessutom stekte jag en liten lax i ugnen. MMMmmm! Första riktiga maten jag åt sedan i onsdags...d.v.s. på 6 dagar :/ ajdå, känns inte så bra, men har verkligen inte varit sugen på mat. Tove och Maria skulle egentligen kommit hit och solat med mig men det sket sig. Som alltid när vi bestämmer något tillsammans :P Maria kände sig inte alls bra, hoppas hon blir bättre tills balen i övermorgon...

Gud, att balen är i övermorgon är helt sinnes, fan gått och tjatat om den jävla balen nu i ett halvår. Och att det skulle ta slut med Marc 5 dagar innan balen, och lite över en vecka innan studenten var ju inte planerat heller kanske... Och Maria och Tove är inte på topp heller, haha, vilken trio vi kommer bli :P

Skulle gått på nån valsträning idag också inför balen... men självklart låg Johan (min baldate) hemma i sängen och sov när jag frågade om han hade tänkt komma. Typiskt killar. Inte för att jag var super sugen på att gå själv, men vad gör man :P

Shit vad jag fått färg idag måste jag säga! Älskar att jämföra den vita huden under bikinin med den "nya" bruna huden för att se hur mycket färg man fått :) sweet

                                     

RSS 2.0