Från och med idag förändras mitt liv

Ja, som rubriken säger. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, fick reda på idag, för ca 30 min sedan, att jag kommit in på Sjuksköterskeutbildningen exakt där jag ville, och inte som reserv eller något, utan jag är verkligen ANTAGEN. Det känns helt sjukt. Det är första gången jag söker, och jag kom i direkt, bara sådär. Jag ska alltså bli student igen till hösten efter att ha jobbat efter gymnasiet i...3 år!! Det ska bli så j*vla roligt och jag lääängtar verkligen. Mitt liv om en månad kommer inte alls se ut som det gör idag (på grund av andra grejer också). Det känns som att det sköljer vågor i min kropp av lugn och lycka. Jag har ju ändå väntat hela våren och halva sommaren på detta besked.

Och för de som undrar varför jag valt Kristianstad som nummer 1 när jag bor i studentstaden nummer ett, Lund, och kommer få pendla en bra bit varje dag, så är det för att jag har läst på riktigt mycket innan jag sökte om vilken ort som var bäst att läsa sjuksköterskeutbildningen i, och ALLA säger Kristianstad. De ska ha bäst lärare, bäst praktik, bäst studieteknik, ALLT! Jag till och med (som ni ser) strök Lund från listan för att linjen där sägs att den inte alls håller samma standard som resten av Lunds utbildningar. Nu säger jag ju inte att den är dålig, men enligt rykten så har jag kommit in på den absolut bästa linjen iallafall och det är jag överlycklig för!! :D

Efter sjuksköterskelinjen blir det någon form av specialistutbildning, men den vet jag inte vilken är, men jag har mina aningar :) Men ett steg i taget, jag är redo, bring it on :):)

 

image


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0